Başımızın üstünde yeriniz var

SİYASET 28.10.2019 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2670+ kez okundu.
 

Başımızın üstünde yeriniz var

Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Teşkilat Başkanı Nihat Emiroğlu, İl Başkan yardımcıları Haldun Şehitoğlu, Haluk Güngör, Pınar Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Veysel Esen ve A. Gürkan İhtiyaroğlu’ndan oluşan heyet, Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.
Mavi Yurt A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve ASKON İl Başkanı Yener Türk ile Bakım Merkezi Müdürü Gülseren Kesik tarafından karşılanan heyet kurumla ilgili bilgi aldı. Yapılan görüş alışverişi sırasında Tatlı, Şahin ve beraberindekilere Mavi Yurt A.Ş. bünyesinde yer alan kurumlara yönelik değerlendirme yapan Yener Türk, “Giresun Merkez, Ordu, Dereli ve Şebinkarahisar' da faaliyet gösteren bakım merkezlerimizde yüzlerce engelli ve yaşlı vatandaşımıza hizmetin en güzelini vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kurumlarımızda 200 dolayında insanımıza istihdam sağlamanın da mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diyerek, heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. AK Parti il Başkanı Kenan Tatlı da, Türk ve kurum çalışanlarını başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, “Sizin Mavi Yurt A.Ş. İcra Kurulu Başkanı sıfatıyla 2017’ de Giresun' da istihdam birincisi olarak Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanızdan gurur duyduk. Giresun’a hizmet eden ve istihdam sağlayanların başımızın üstünde yeri var. Biz de AK Parti İl ve ilçe teşkilatları olarak ilimize yatırım yapılması ve insanlarımıza ekmek kapısı açılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Teşkilat Başkanı Nihat Emiroğlu, İl Başkan yardımcıları Haldun Şehitoğlu, Haluk Güngör, Pınar Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Veysel Esen ve A. Gürkan İhtiyaroğlu’ndan oluşan heyet, Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Mavi Yurt A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve ASKON İl Başkanı Yener Türk ile Bakım Merkezi Müdürü Gülseren Kesik tarafından karşılanan heyet kurumla ilgili bilgi aldı. Yapılan görüş alışverişi sırasında Tatlı, Şahin ve beraberindekilere Mavi Yurt A.Ş. bünyesinde yer alan kurumlara yönelik değerlendirme yapan Yener Türk, “Giresun Merkez, Ordu, Dereli ve Şebinkarahisar' da faaliyet gösteren bakım merkezlerimizde yüzlerce engelli ve yaşlı vatandaşımıza hizmetin en güzelini vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kurumlarımızda 200 dolayında insanımıza istihdam sağlamanın da mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diyerek, heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

AK Parti il Başkanı Kenan Tatlı da, Türk ve kurum çalışanlarını başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, “Sizin Mavi Yurt A.Ş. İcra Kurulu Başkanı sıfatıyla 2017’ de Giresun' da istihdam birincisi olarak Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanızdan gurur duyduk. Giresun’a hizmet eden ve istihdam sağlayanların başımızın üstünde yeri var. Biz de AK Parti İl ve ilçe teşkilatları olarak ilimize yatırım yapılması ve insanlarımıza ekmek kapısı açılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.