Balığın en lezzetli adresi

GÜNDEM 05.08.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3136+ kez okundu.
 

Balığın en lezzetli adresi

Aydın Balık, Bulancak çıkışında Ordu-Giresun karayolunda hemen sahil kenarında, siz değerli Giresunlular için balığın en lezzetli halini ister ızgarada isterseniz yağda sizlere sunuyor.
İşletmenin sahiplerinden Samet Yıldız, “Hemen sahil kenarında 200 kişi kapasiteli, klasik bir balık mekanı olarak Giresun, Bulancak, Piraziz ve Karadeniz’e hizmet etmenin hem keyfini hem de gururunu yaşıyoruz” dedi. Karadeniz mutfağının her tonuna sahip Aydın Balık, özel birçok menü ve lezzet var. Balıkla birlikte bir çoban salatası, mevsim salatası, marul salatası ya da roka salatası olmazsa olmazlardandır. Mezgit, çupra, levrek, kalkan ve daha birçok balık çeşidi, kalamar, karides tava ve benzer birçok tanıdık lezzet ismi bu restoranda önünüzde hem gözünüze hem de midenize hitap ediyor. Balık ve sofralarına dair bu çok  özel lezzetleri tatmanız için uzaklara gitmenize gerek yok. Burası şehrin kalbinde huzurlu sakin keyifli bir mekan 20 dakikada araçla ulaşabileceğiniz uzaklıkta. Müşteri memnuniyeti ise Aydın Balık önceliği. Aydın Balık’ın en son ziyaretçileri arasında İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve beraberindekiler vardı.  
Aydın Balık, Bulancak çıkışında Ordu-Giresun karayolunda hemen sahil kenarında, siz değerli Giresunlular için balığın en lezzetli halini ister ızgarada isterseniz yağda sizlere sunuyor.

İşletmenin sahiplerinden Samet Yıldız, “Hemen sahil kenarında 200 kişi kapasiteli, klasik bir balık mekanı olarak Giresun, Bulancak, Piraziz ve Karadeniz’e hizmet etmenin hem keyfini hem de gururunu yaşıyoruz” dedi.

Karadeniz mutfağının her tonuna sahip Aydın Balık, özel birçok menü ve lezzet var. Balıkla birlikte bir çoban salatası, mevsim salatası, marul salatası ya da roka salatası olmazsa olmazlardandır. Mezgit, çupra, levrek, kalkan ve daha birçok balık çeşidi, kalamar, karides tava ve benzer birçok tanıdık lezzet ismi bu restoranda önünüzde hem gözünüze hem de midenize hitap ediyor. Balık ve sofralarına dair bu çok  özel lezzetleri tatmanız için uzaklara gitmenize gerek yok. Burası şehrin kalbinde huzurlu sakin keyifli bir mekan 20 dakikada araçla ulaşabileceğiniz uzaklıkta. Müşteri memnuniyeti ise Aydın Balık önceliği.

Aydın Balık’ın en son ziyaretçileri arasında İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve beraberindekiler vardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.