BAKAN SELÇUK, GİRESUN’A GELİYOR

GÜNDEM 22.10.2020 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2928+ kez okundu.
 

BAKAN SELÇUK, GİRESUN’A GELİYOR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeniden Giresun’a geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Giresun’u ziyaret eden Bakan Selçuk’un, Cuma günü(yarın) Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret edeceği ardından da Cuma namazı kılarak Eğitim Yöneticiler ile buluşacağı öğrenildi. Bakan Selçuk program sonrasında ise Giresun’dan ayrılacak.  

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeniden Giresun’a geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Giresun’u ziyaret eden Bakan Selçuk’un, Cuma günü(yarın) Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret edeceği ardından da Cuma namazı kılarak Eğitim Yöneticiler ile buluşacağı öğrenildi.

Bakan Selçuk program sonrasında ise Giresun’dan ayrılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.