Bakan Kurum, Giresun’da

GÜNDEM 27.03.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3053+ kez okundu.
 

Bakan Kurum, Giresun’da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaretleri nedeniyle geldiği Giresun’da Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camisi'ni ziyaret etti.
Çeşitli programlara katılmak üzere Giresun'a gelen Bakan Kurum, Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camisi'ni, daha sonra ise Giresun Valiliği'ni ziyaret ederek, il değerlendirme toplantısına kaldı. Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı manifesto çerçevesinde şehirleri ziyaret ettiklerini söyledi. Bu ziyaretlerde şehirlerin alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşüm, millet bahçelerini, şehirdeki tüm yaşamı ilgilendiren konuları valiler, belediye başkanları ve milletvekilleriyle istişare ettiklerini dile getiren Bakan Kurum, almış oldukları kararlar çerçevesinde şehirdeki yaşam kalitesini yükseltmek adına projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini belirtti. Kurum, Sarayburnu Camisi etrafında da düzenleme yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaretleri nedeniyle geldiği Giresun’da Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camisi'ni ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Giresun'a gelen Bakan Kurum, Bulancak ilçesindeki Sarayburnu Camisi'ni, daha sonra ise Giresun Valiliği'ni ziyaret ederek, il değerlendirme toplantısına kaldı.

Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı manifesto çerçevesinde şehirleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu ziyaretlerde şehirlerin alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşüm, millet bahçelerini, şehirdeki tüm yaşamı ilgilendiren konuları valiler, belediye başkanları ve milletvekilleriyle istişare ettiklerini dile getiren Bakan Kurum, almış oldukları kararlar çerçevesinde şehirdeki yaşam kalitesini yükseltmek adına projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

Kurum, Sarayburnu Camisi etrafında da düzenleme yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.