Bahçelievler Anadolu, Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi oldu

GÜNDEM 28.11.2019 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5085+ kez okundu.
 

Bahçelievler Anadolu, Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi oldu

Bulancak Bahçeleivler Anadolu Lisesi olan okul adı Bakanlık ve Valilik Makamlarının olurları ile ‘Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’ olarak değiştirildi.
Şehit Mehmet BAYAR kimdir? Şehidimiz; 14.10.1973 tarihinde Emine-Zübeyr çiftinin üçüncü evladı olarak  Giresun'da dünyaya gelmiştir. Askerlik yaşına geldiğinde 73/3. tertip olarak sırasıyla; Bilecik  Jandarma Alay Komutanlığı, Tunceli Jandarma Komutanlığı ve Nizamiye İlçe Jandarma Komutanlığı emrine verildi. Makinalı tüfek nişancısı olarak vatani görevini yapmakta iken tezkeresine 61 gün kala bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen çatışmada vatanını, milletini kahramanca müdafaa etmiş ve 01.08.1994 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin bekası için şehit düşmüştür. Şehidimizin kabri Bulancak Asri mezarlığındadır. Aziz şehidimizin ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun.
Bulancak Bahçeleivler Anadolu Lisesi olan okul adı Bakanlık ve Valilik Makamlarının olurları ile ‘Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’ olarak değiştirildi.

Şehit Mehmet BAYAR kimdir?

Şehidimiz; 14.10.1973 tarihinde Emine-Zübeyr çiftinin üçüncü evladı olarak  Giresun'da dünyaya gelmiştir. Askerlik yaşına geldiğinde 73/3. tertip olarak sırasıyla; Bilecik  Jandarma Alay Komutanlığı, Tunceli Jandarma Komutanlığı ve Nizamiye İlçe Jandarma Komutanlığı emrine verildi. Makinalı tüfek nişancısı olarak vatani görevini yapmakta iken tezkeresine 61 gün kala bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen çatışmada vatanını, milletini kahramanca müdafaa etmiş ve 01.08.1994 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin bekası için şehit düşmüştür. Şehidimizin kabri Bulancak Asri mezarlığındadır. Aziz şehidimizin ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.