BABA’NIN BÜYÜK MUTLULUĞU

GÜNDEM 25.06.2020 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3793+ kez okundu.
 

BABA’NIN BÜYÜK MUTLULUĞU

Bulancak’ta sevilen simalardan Çalış Mobilya’nın sahibi Sezgin Çalış’ın mutluluğuna diyecek yok.
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce bölümü mezunu kızı Kübra Çalış’ın Gaziantep Şahinbey Pakize Kemal Öğücü Ortaokulu’na atanması nedeniyle ailede büyük bir mutluluk yaşandı. Baba Sezgin Çalış Kızı ile birlikte Gaziantep’e giderek aynı heyecanı birlikte yaşadılar. Çalış gazetemize yaptığı açıklamada, “Baba olmak çok güzel bir duygu, anlatılmaz yaşanır. İki tane pırlanta gibi çocuğum var çok şükür. Yıllar ne hızlı geçiyor, insan fark edemiyor. 2 çocuğumdan biri kızım Kübra öğretmen, diğeri ise oğlum Erzurum Atatürk Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi. Daha dün gibi. Onların varlıkları, onların gülümsemeleri bana 'baba' demeleri dünyalara değer. Küçükken çocuklarım beni kapıda karşılıyorlardı. 'Babam gelmiş' deyip boynuma sarılıyorlardı. O beni çok mutlu ediyor, günün yorgunluğu gidiyordu üzerimden. Ama şimdi büyüdüler, yuvadan uçtular. Kızım öğretmen oldu, onun mutluluğuna ortak olmak için Gaziantep’te atandığı okula gittik. Bu günümüze şükürler olsun” dedi.
Bulancak’ta sevilen simalardan Çalış Mobilya’nın sahibi Sezgin Çalış’ın mutluluğuna diyecek yok.

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce bölümü mezunu kızı Kübra Çalış’ın Gaziantep Şahinbey Pakize Kemal Öğücü Ortaokulu’na atanması nedeniyle ailede büyük bir mutluluk yaşandı. Baba Sezgin Çalış Kızı ile birlikte Gaziantep’e giderek aynı heyecanı birlikte yaşadılar.

Çalış gazetemize yaptığı açıklamada, “Baba olmak çok güzel bir duygu, anlatılmaz yaşanır. İki tane pırlanta gibi çocuğum var çok şükür. Yıllar ne hızlı geçiyor, insan fark edemiyor. 2 çocuğumdan biri

kızım Kübra öğretmen, diğeri ise oğlum Erzurum Atatürk Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi. Daha dün gibi. Onların varlıkları, onların gülümsemeleri bana 'baba' demeleri dünyalara değer. Küçükken çocuklarım beni kapıda karşılıyorlardı. 'Babam gelmiş' deyip boynuma sarılıyorlardı. O beni çok mutlu ediyor, günün yorgunluğu gidiyordu üzerimden. Ama şimdi büyüdüler, yuvadan uçtular. Kızım öğretmen oldu, onun mutluluğuna ortak olmak için Gaziantep’te atandığı okula gittik. Bu günümüze şükürler olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.