AYDINLATMA FİGÜRÜ KIRMIZI AY YILDIZ OLUYOR

GÜNDEM 22.06.2020 - 15:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3153+ kez okundu.
 

AYDINLATMA FİGÜRÜ KIRMIZI AY YILDIZ OLUYOR

Giresun Belediyesi tarafından, Malpazarı mevkiinde orta refüje konulan aydınlatma direğindeki figür yenileniyor.
Aydınlatma projesi kapsamında yaklaşık 2-3 ay önce yerleştirilen beyaz renkli ay yıldızlı figür değiştirilerek, yerine kırmızı renkli ay yıldızlı figür konuluyor. Belediye yetkilileri, kırmızı renkli ay yıldızlı figürün proje aşamasında kararlaştırıldığını ve daha önceden planlamada olduğunun altını çizdiler. Diğer yandan, şehir genelinde hayata geçirilen aydınlatmalar Giresun halkından ve misafirlerden övgü almaya devam ediyor. Özellikle sahil bandındaki aydınlatmalar geceleri yürüyüşe çıkan vatandaşlardan tam not alıyor.        
Giresun Belediyesi tarafından, Malpazarı mevkiinde orta refüje konulan aydınlatma direğindeki figür yenileniyor.

Aydınlatma projesi kapsamında yaklaşık 2-3 ay önce yerleştirilen beyaz renkli ay yıldızlı figür değiştirilerek, yerine kırmızı renkli ay yıldızlı figür konuluyor.

Belediye yetkilileri, kırmızı renkli ay yıldızlı figürün proje aşamasında kararlaştırıldığını ve daha önceden planlamada olduğunun altını çizdiler.

Diğer yandan, şehir genelinde hayata geçirilen aydınlatmalar Giresun halkından ve misafirlerden övgü almaya devam ediyor. Özellikle sahil bandındaki aydınlatmalar geceleri yürüyüşe çıkan vatandaşlardan tam not alıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.