AYDIN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

GÜNDEM 14.09.2020 - 16:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2942+ kez okundu.
 

AYDIN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bulancak Liman Cafe işletmecisi Murat Aydın’a eşi, çocukları ve personelleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar.
Çocukları ‘Babamın yeni yaşını böyle kutlamak istedik. Babama yakışır şekilde, layıkıyla, şanıyla kutlamak istedim. Annemle böyle bir kutlama yapabileceğimizi düşündük ve gerçekleştirdik." dediler. Sürprizin kendisini duygulandırdığını belirten Murat Aydın, şunları söyledi, “Sevgili eşim ve çocuklarım sürpriz yaptı. Duygulandım. Doğum günüm münasebetiyle bizzat arayan, mesaj gönderen arkadaşlarıma dostlarıma, büyüklerime, ayrıca hediyesiyle, pastasıyla beni mutlu eden eşim ve çocuklarıma, çalışanlarıma, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Bulancak Liman Cafe işletmecisi Murat Aydın’a eşi, çocukları ve personelleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar.

Çocukları ‘Babamın yeni yaşını böyle kutlamak istedik. Babama yakışır şekilde, layıkıyla, şanıyla kutlamak istedim. Annemle böyle bir kutlama yapabileceğimizi düşündük ve gerçekleştirdik." dediler.

Sürprizin kendisini duygulandırdığını belirten Murat Aydın, şunları söyledi, “Sevgili eşim ve çocuklarım sürpriz yaptı. Duygulandım. Doğum günüm münasebetiyle bizzat arayan, mesaj gönderen arkadaşlarıma dostlarıma, büyüklerime, ayrıca hediyesiyle, pastasıyla beni mutlu eden eşim ve çocuklarıma, çalışanlarıma, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.