Av. Cüneyt Yeşiltepe sevenlerini üzdü

VEFAT 28.09.2017 - 13:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4149+ kez okundu.
 

Av. Cüneyt Yeşiltepe sevenlerini üzdü

Bulancak Saraçlı mahallesinden ve tanınmış ailelerinden olan Resuloğulların'dan(Yeşiltepeler'den) ilçemizin tanınmış simalarından Avukat Cüneyt Yeşiltepe,
26 Eylül Salı sabahı evinde geçirdiği rahatsızlık neticesinde kaldırıldığı BDH' de bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Merhum emekli Astsb. Nuri ve Ayten Yeşiltepe'nin oğlu, Kerem Nuri'nin babası, Haluk, Dr. Levent ve Serap Yeşiltepe'nin kardeşi, Sabiha, Ahmet, Ilgaz ve Yılmaz Yeşiltepe'nin yeğenleri olan Av. Cüneyt Yeşiltepe'nin cenazesi 27 Eylül Çarşamba günü önce Bulancak Adliye binasına getirildi. Burada yapılan törende Av. Cüneyt Yeşiltepe'nin özgeçmişi okundu ve Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir bir konuşma yaparak üzüntülerini ifade etti. Giresun Başsavcısı Abdurahim Alan, Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Giresun Barosu üyelerinin katıldığı tören de İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu'nun yaptığı dua'dan sonra Bulancak Orta Camii'ye getirilen Av. Yeşiltepe'nin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra doğduğu Saraçlı Mahallesindeki Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bulancak Saraçlı mahallesinden ve tanınmış ailelerinden olan Resuloğulların'dan(Yeşiltepeler'den) ilçemizin tanınmış simalarından Avukat Cüneyt Yeşiltepe,

26 Eylül Salı sabahı evinde geçirdiği rahatsızlık neticesinde kaldırıldığı BDH' de bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum emekli Astsb. Nuri ve Ayten Yeşiltepe'nin oğlu, Kerem Nuri'nin babası, Haluk, Dr. Levent ve Serap Yeşiltepe'nin kardeşi, Sabiha, Ahmet, Ilgaz ve Yılmaz Yeşiltepe'nin yeğenleri olan Av. Cüneyt Yeşiltepe'nin cenazesi 27 Eylül Çarşamba günü önce Bulancak Adliye binasına getirildi.

Burada yapılan törende Av. Cüneyt Yeşiltepe'nin özgeçmişi okundu ve Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir bir konuşma yaparak üzüntülerini ifade etti.

Giresun Başsavcısı Abdurahim Alan, Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Giresun Barosu üyelerinin katıldığı tören de İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu'nun yaptığı dua'dan sonra Bulancak Orta Camii'ye getirilen Av. Yeşiltepe'nin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra doğduğu Saraçlı Mahallesindeki Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.