Asfaltı döktük, rampaları unuttuk

GÜNDEM 25.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2499+ kez okundu.
 

Asfaltı döktük, rampaları unuttuk

Birkaç ay önce doğalgaz hattı için kazı yapılan Latife Hanım caddesinin olduğu güzergahta birkaç gün önce belediye tarafından tekrar asfaltlama yapılıp yoldaki bozuk yerler düzeltilmişti.
Bulancak İncüvez deresinin oradan, eski tuğla fabrikasının olduğu yere kadar yapılan asfaltlamadan sonra yolun her iki yanında yer alan kaldırımların üzerinde engelliler için yapılmış rampaların döküm sonrası çıkış eğimi aşağıda kaldı. Haber için bu fotoğrafı çektiğimizde bisikletimiz yaklaşık 10 cm’lik bir çukura girmek zorunda kaldı. Engelli rampaları yolun hizasında ve kolayca engelli aracı ile çıkılacak seviyede olmalı. Her iki kaldırım üzerinde 50-60 engelli rampası vardı. Bunlarının iniş çıkışı bu döküm sonrası yükselince buraları kullanmak epeyce bir zor olduğunu söyleyebiliriz. Bu yükseltilerin bir an önce rampalarının iniş hizasına getirilmesi gerekir. Engelli aracı kullananlar akrobat falan değil anlayacağınız. 
Birkaç ay önce doğalgaz hattı için kazı yapılan Latife Hanım caddesinin olduğu güzergahta birkaç gün önce belediye tarafından tekrar asfaltlama yapılıp yoldaki bozuk yerler düzeltilmişti.

Bulancak İncüvez deresinin oradan, eski tuğla fabrikasının olduğu yere kadar yapılan asfaltlamadan sonra yolun her iki yanında yer alan kaldırımların üzerinde engelliler için yapılmış rampaların döküm sonrası çıkış eğimi aşağıda kaldı. Haber için bu fotoğrafı çektiğimizde bisikletimiz yaklaşık 10 cm’lik bir çukura girmek zorunda kaldı. Engelli rampaları yolun hizasında ve kolayca engelli aracı ile çıkılacak seviyede olmalı.

Her iki kaldırım üzerinde 50-60 engelli rampası vardı. Bunlarının iniş çıkışı bu döküm sonrası yükselince buraları kullanmak epeyce bir zor olduğunu söyleyebiliriz. Bu yükseltilerin bir an önce rampalarının iniş hizasına getirilmesi gerekir. Engelli aracı kullananlar akrobat falan değil anlayacağınız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.