‘ASIL ENGEL YÜREKLERDEDİR’

GÜNDEM 03.12.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2290+ kez okundu.
 

‘ASIL ENGEL YÜREKLERDEDİR’

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Bulancak’ta yapılan program ile kutlandı.
Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü, Bulancak Engelliler Derneğinin birlikte düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı 3 Aralık Salı günü Bulancak eski cezaevinin olduğu yerden başlayan yürüyüş ile 15 Temmuz Şehitler caddesini takip ederek Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erdi. Burada Bulancak Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunda sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra dernek başkanı Mehmet Muslu yaptığı konuşmada, “Hepimiz bugün ne olacağız diye yaşıyoruz. Yarın ne olacağını bilemiyoruz. Engelliler olarak son yıllarda devletimiz ve belediyeler çok sayıda sıkıntımızı çözerek önemli adımlar attı. Bunun daha da gelişmesini ve engellilerin hayatın içine daha çok çıkmasını istiyoruz. Asıl engel yüreklerimizdedir. Bunu aştığımızda biz engellileri anlamakta zorlanılmayacaktır” dedi. Bu konuşmadan sonra SHMM müdürü Selçuk Türkmen’de müdürlük olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında ve sorunların çözümünde destek olmaktayız. Engelliler için her şeyi tam olarak çözmüş olmakta, devletimiz engelliye daha çok sahip çıkıyor, dedi. Konuşmaların ardından Şebnem Hayat Özel Eğitim ve REH. Merkezi öğrencisi Tamer Aydın, gitarı ile şarkı söyledi. Tolga Ödemiş ve Muhammed Meyveci kovboy gösterisi, Eylem Karadeniz şiir okuyarak alkış aldı. Güldeniz Özel Eğitim ve Reh. Merkezi öğrencileri Canan Elitaş, Asya Özdemir ve İpek Nur Usul dans gösterisi yaparak izleyenlerden alkış aldı. On olarak Ta Bulancak Farkındaklık Platformu Başkanı Gökhan Özcan bir konuşma yaparak programı tamamladı. Program katılanlar yürüyüşle birlikte engeliler derneğine geçti ve burada yapılan yemek ikramına katıldı. 3 Aralık Engeliler Günü Programına Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK parti Yönetim Kurulu Üyesi Erol Türkmen, Cafer Tatlı, CHP İlce Başkanı Ahmet Akgün, İYİ parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız,  İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,  SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, engelli vatandaşlar, okul müdürleri, muhtarlar, dernek üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.   
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Bulancak’ta yapılan program ile kutlandı.

Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü, Bulancak Engelliler Derneğinin birlikte düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı 3 Aralık Salı günü Bulancak eski cezaevinin olduğu yerden başlayan yürüyüş ile 15 Temmuz Şehitler caddesini takip ederek Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erdi. Burada Bulancak Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunda sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra dernek başkanı Mehmet Muslu yaptığı konuşmada, “Hepimiz bugün ne olacağız diye yaşıyoruz. Yarın ne olacağını bilemiyoruz. Engelliler olarak son yıllarda devletimiz ve belediyeler çok sayıda sıkıntımızı çözerek önemli adımlar attı. Bunun daha da gelişmesini ve engellilerin hayatın içine daha çok çıkmasını istiyoruz. Asıl engel yüreklerimizdedir. Bunu aştığımızda biz engellileri anlamakta zorlanılmayacaktır” dedi. Bu konuşmadan sonra SHMM müdürü Selçuk Türkmen’de müdürlük olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında ve sorunların çözümünde destek olmaktayız. Engelliler için her şeyi tam olarak çözmüş olmakta, devletimiz engelliye daha çok sahip çıkıyor, dedi.

Konuşmaların ardından Şebnem Hayat Özel Eğitim ve REH. Merkezi öğrencisi Tamer Aydın, gitarı ile şarkı söyledi. Tolga Ödemiş ve Muhammed Meyveci kovboy gösterisi, Eylem Karadeniz şiir okuyarak alkış aldı. Güldeniz Özel Eğitim ve Reh. Merkezi öğrencileri Canan Elitaş, Asya Özdemir ve İpek Nur Usul dans gösterisi yaparak izleyenlerden alkış aldı. On olarak Ta Bulancak Farkındaklık Platformu Başkanı Gökhan Özcan bir konuşma yaparak programı tamamladı. Program katılanlar yürüyüşle birlikte engeliler derneğine geçti ve burada yapılan yemek ikramına katıldı.

3 Aralık Engeliler Günü Programına Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK parti Yönetim Kurulu Üyesi Erol Türkmen, Cafer Tatlı, CHP İlce Başkanı Ahmet Akgün, İYİ parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Melahat Cürgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız,  İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,  SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, engelli vatandaşlar, okul müdürleri, muhtarlar, dernek üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.