Artık, söz de karar da Bulancak'ın

GÜNDEM 17.12.2018 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3136+ kez okundu.
 

Artık, söz de karar da Bulancak'ın

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, “Bizim mücadelemiz, bir medeniyet mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir, bir kalkınma mücadelesidir.
Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, birleştirmenin yoludur” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Sıbıç, “Yoksulların, yolda kalmışların, gariplerin, yeter artık diyenlerin, yeter artık söz de karar da Bulancak'ın, diyenlerin yoludur. Biz, değerli Bulancak halkına inanarak onlarla birlikte bu yola çıktık. Başımız dara düştüğünde halkımızın ferasetine başvurduk. Yolumuz kesildiğinde, hukuk zorlandığında, oldu bittilerle önümüze engeller konulduğunda şikayetimizi gittik, halkımıza yaptık. Halkımız, bugüne kadar her sorunu çözdü, bundan sonra da çözeceğine inanıyoruz. Halkımızla bağımızı koparmadan, gönül irtibatımızı kesmeden bu yola devam edeceğiz. Her ne yaparsak halk için yapacak, her ne üretirsek halkımız için üreteceğiz. Bizim Bulancak için çok büyük hayallerimiz, çok büyük projelerimiz, büyük hedeflerimiz var. Bu hayalleri her şeyin en güzeline layık Bulancak halkının desteğiyle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, “Bizim mücadelemiz, bir medeniyet mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir, bir kalkınma mücadelesidir.

Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, birleştirmenin yoludur” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Sıbıç, “Yoksulların, yolda kalmışların, gariplerin, yeter artık diyenlerin, yeter artık söz de karar da Bulancak'ın, diyenlerin yoludur. Biz, değerli Bulancak halkına inanarak onlarla birlikte bu yola çıktık. Başımız dara düştüğünde halkımızın ferasetine başvurduk. Yolumuz kesildiğinde, hukuk zorlandığında, oldu bittilerle önümüze engeller konulduğunda şikayetimizi gittik, halkımıza yaptık. Halkımız, bugüne kadar her sorunu çözdü, bundan sonra da çözeceğine inanıyoruz. Halkımızla bağımızı koparmadan, gönül irtibatımızı kesmeden bu yola devam edeceğiz. Her ne yaparsak halk için yapacak, her ne üretirsek halkımız için üreteceğiz. Bizim Bulancak için çok büyük hayallerimiz, çok büyük projelerimiz, büyük hedeflerimiz var. Bu hayalleri her şeyin en güzeline layık Bulancak halkının desteğiyle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.