‘ARTIK BU LİGDE VARIZ’

SPOR 01.11.2018 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2603+ kez okundu.
 

‘ARTIK BU LİGDE VARIZ’

1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erkan Başkıran gazetemizi ziyaret ederek, takımın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Pazar günü takımın Kelkitspor ile 7. hafta maçına çıkacağını kaydeden Başkan Başkıran, “Kulübü devraldığımızdan bu yana başta bize bu görevi layık gören Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a, Divan heyetimize, geçmiş yönetimimize ve bu takımda bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi. Başkan Başkıran, 6 haftalık süreçte 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 12 puan topladıklarını ve şuanda 3. sırada yer aldıklarını belirterek, “Lige hızlı bir giriş yaptık. Bu zamana kadar kulübümüze emeği geçen Belediye Başkanımız Recep Yakar, her zaman takımın yanında yer almaktadır. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdide kulübe sahip çıkan Belediye Başkanı Yakar’a Bulancak halkı adına teşekkür ederim. Takımımızı idmanlarında yakından izleyen Başkan Yakar, elinden gelen her türlü desteği sağlamaktadır. Bundan sonra da takımımızın bir üst lige çıkması için elini taşın altına sokmuştur. Kendisine bu vesileyle tekrar teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. Başkan Başkıran Pazar günü oynanacak olan Kelkitspor maçında bütün taraftarları ve Bulancak halkını sahaya davet ederek, bu önemli maçta Bulancakspor’un yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.
1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erkan Başkıran gazetemizi ziyaret ederek, takımın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Pazar günü takımın Kelkitspor ile 7. hafta maçına çıkacağını kaydeden Başkan Başkıran, “Kulübü devraldığımızdan bu yana başta bize bu görevi layık gören Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a, Divan heyetimize, geçmiş yönetimimize ve bu takımda bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Başkan Başkıran, 6 haftalık süreçte 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 12 puan topladıklarını ve şuanda 3. sırada yer aldıklarını belirterek, “Lige hızlı bir giriş yaptık. Bu zamana kadar kulübümüze emeği geçen Belediye Başkanımız Recep Yakar, her zaman takımın yanında yer almaktadır. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdide kulübe sahip çıkan Belediye Başkanı Yakar’a Bulancak halkı adına teşekkür ederim. Takımımızı idmanlarında yakından izleyen Başkan Yakar, elinden gelen her türlü desteği sağlamaktadır. Bundan sonra da takımımızın bir üst lige çıkması için elini taşın altına sokmuştur. Kendisine bu vesileyle tekrar teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Başkan Başkıran Pazar günü oynanacak olan Kelkitspor maçında bütün taraftarları ve Bulancak halkını sahaya davet ederek, bu önemli maçta Bulancakspor’un yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.