12 bin 312 öğrenci ders başı yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2016 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2218+ kez okundu.
 

12 bin 312 öğrenci ders başı yaptı

İlköğretim Haftası nedeniyle Bulancak Cumhuriyet Meydanında ve Güzelyalı Ortaokulu önünde tören yapıldı.
2016-2017 öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı'nın önünde yapılan çelenk sunma töreninin ardından Güzelyalı Ortaokulu önünde devam etti. Düzenlenen törene Piraziz Kaymakamı Bulancak Kaymakam vekili Hamit Genç, Garnizon Komutanı vekili Binbaşı Mete Demircan, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Güzelyalı Ortaokulunda düzenlenen programda günün anlam önemine ilişkin Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bir konuşma gerçekleştirdi. Bulut, "15 Temmuz gecesi şahadet şerbetini içen 241 şehidimiz rahmetle anıyor ve 2194 gazimizi onların gıyabında sizlerin huzurunda saygıyla selamlıyorum. Yeni bir eğitim öğretim yılının ilk günün de sizlerle birlikte olmanın Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve ülkemizin geleceği cennet çiçekleri çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanı içinde sizleri de saygıyla selamlıyorum. İlçemizde görev yapan 963 eğitim çalışanın otak hedefi bizlere emanet edilen 3 bin 729 temel eğitim 7 bin 203 orta öğretim toplam 10 bin 932 örgün eğitim ve yaygın eğitim öğrencilerimizle birlikte sayıları 12 bin 312 olan öğrencilerimizden her birini Türk milletinin milli ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan ve geliştiren ailesini vatanını milletini seven ve  daima yüceltmeye çalışan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluklarını bilen ve bunları davranışı haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktır. Baş öğretmen Atatürk’ün yeni nesil sizin eseriniz olacaktır diye hitap ettiği değerli yönetici ve öğretmenlerimiz bizlere emanet edilen bugünün küçükleri yarının büyükleri olan sevgili çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek kutsal görevimizdir" dedi.
İlköğretim Haftası nedeniyle Bulancak Cumhuriyet Meydanında ve Güzelyalı Ortaokulu önünde tören yapıldı.

2016-2017 öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı'nın önünde yapılan çelenk sunma töreninin ardından Güzelyalı Ortaokulu önünde devam etti.

Düzenlenen törene Piraziz Kaymakamı Bulancak Kaymakam vekili Hamit Genç, Garnizon Komutanı vekili Binbaşı Mete Demircan, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Güzelyalı Ortaokulunda düzenlenen programda günün anlam önemine ilişkin Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bir konuşma gerçekleştirdi. Bulut, "15 Temmuz gecesi şahadet şerbetini içen 241 şehidimiz rahmetle anıyor ve 2194 gazimizi onların gıyabında sizlerin huzurunda saygıyla selamlıyorum. Yeni bir eğitim öğretim yılının ilk günün de sizlerle birlikte olmanın Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve ülkemizin geleceği cennet çiçekleri çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanı içinde sizleri de saygıyla selamlıyorum. İlçemizde görev yapan 963 eğitim çalışanın otak hedefi bizlere emanet edilen 3 bin 729 temel eğitim 7 bin 203 orta öğretim toplam 10 bin 932 örgün eğitim ve yaygın eğitim öğrencilerimizle birlikte sayıları 12 bin 312 olan öğrencilerimizden her birini Türk milletinin milli ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan ve geliştiren ailesini vatanını milletini seven ve  daima yüceltmeye çalışan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluklarını bilen ve bunları davranışı haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktır. Baş öğretmen Atatürk’ün yeni nesil sizin eseriniz olacaktır diye hitap ettiği değerli yönetici ve öğretmenlerimiz bizlere emanet edilen bugünün küçükleri yarının büyükleri olan sevgili çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek kutsal görevimizdir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.