Araçlarını koronavirüse karşı dezenfekte etti

GÜNDEM 06.04.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3139+ kez okundu.
 

Araçlarını koronavirüse karşı dezenfekte etti

Bulancak’ta otomobil kiralama işi yapan Cenk Yıldırım, korona virüs önlemleri kapsamında kiralık araçlarını ve bürosunu dezenfekte etti.
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını kapsamında işletmeler tedbir almaya devam ediyor. Bulancak'taki Cenk Rent a Car Kiralama da Çin'de kullanılan sisli dezenfektan ilaçları ile kiralık araçlarını ve bürosunu dezenfekte etti. Korona virüsün temas halinde bulaştığını ve günlük kiralanan araçların büyük risk taşıdığını aktaran işletme sahibi Cenk Yıldırım, bunun için çeşitli tedbirler aldıklarını kaydetti. Yıldırım, “Bilindiği gibi Türkiye genelinde korona virüs salgını var, biz de kendi işyerimizin tedbirlerini alıyoruz. Müşterilerimizin hijyenik bir şekilde araçlara binmesi için Cenk Rent a Car olarak kiralık araçlarımızı ve büromuzu dezenfekte ediyoruz. Her şeyi devletten beklememeliyiz, duruma göre 10 gün sonra tekrardan yapacağız. Temas halinde bulaşıyor bu hastalık, araçları verdiğimizde kimin korona olduğunu bilmiyoruz, bizde dezenfekte etmek zorundayız” dedi.
Bulancak’ta otomobil kiralama işi yapan Cenk Yıldırım, korona virüs önlemleri kapsamında kiralık araçlarını ve bürosunu dezenfekte etti.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını kapsamında işletmeler tedbir almaya devam ediyor. Bulancak'taki Cenk Rent a Car Kiralama da Çin'de kullanılan sisli dezenfektan ilaçları ile kiralık araçlarını ve bürosunu dezenfekte etti. Korona virüsün temas halinde bulaştığını ve günlük kiralanan araçların büyük risk taşıdığını aktaran işletme sahibi Cenk Yıldırım, bunun için çeşitli tedbirler aldıklarını kaydetti.

Yıldırım, “Bilindiği gibi Türkiye genelinde korona virüs salgını var, biz de kendi işyerimizin tedbirlerini alıyoruz. Müşterilerimizin hijyenik bir şekilde araçlara binmesi için Cenk Rent a Car olarak kiralık araçlarımızı ve büromuzu dezenfekte ediyoruz. Her şeyi devletten beklememeliyiz, duruma göre 10 gün sonra tekrardan yapacağız. Temas halinde bulaşıyor bu hastalık, araçları verdiğimizde kimin korona olduğunu bilmiyoruz, bizde dezenfekte etmek zorundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.