Anadolu Gençlik Derneğinden Muhteşem Fetih

SANAT 02.01.2017 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4418+ kez okundu.
 

Anadolu Gençlik Derneğinden Muhteşem Fetih

Anadolu Gençlik Derneğinin Ülke genelinde organize ettiği,...
...31 Aralık Mekke'nin Fethi programları kapsamında Bulancak'ta da coşkulu bir program gerçekleşti. Geçtiğimiz Cuma gecesi 75. yıl Tiyatro salonunda yapılan Mekke'nin Fethi programına protokol erkanı, daire amirleri, okul idarecileri ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş yoğun katılım gösterdi.İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur-an'ı Kerim tilaveti, Yumurcak Kreşi çocuklarının gösterileri, şiir, ezgi, oratoryo ve ilahiler, sinevizyon ve mehteran gösterileri, siyeri nebi yarışması ödül töreni ile son buldu.Son yıllarda Bulancak'ta yapılan salon programlarına göre oldukça dolu ve coşkulu geçen program sonrası katılımcılar, 'Beklentilerin çok üzerinde harika bir program olmuş, Bulancak AGD'ye çok teşekkür ediyoruz' dediler.Program sonrası gazetemize açıklama yapan AGD İlçe Başkanı Ali Yavuz; "Mekke'nin Fethi Efendimiz (SAV)'ın en kutlu Fethi, hakkın batıla karşı Fethi, gönüllerin Fethidir. Biz bu hayırlı çalışmaları yaparak ülke genelinde, geleneklerimiz ve inancımızla asla bağdaşmayan, günah ve isyanın tavan yaptığı Noel (yılbaşı) kutlamalarının bir Müslüman'a asla yakışmadığını, şuurlu bir Müslüman'ın bu gecelerde bilhassa tarafını seçmesi yönünde hafızaları diri tutmayı,  sevgiyi ve kardeşliği pekiştirmeyi arzu ediyoruz. Bu nedenle programa iştirak eden başta sayın belediye başkanımız Recep Yakar'a, kıymetli protokol erkanı daire amirlerine, okul idarecileri ve öğretmenlerimize, hanımefendilere, beyefendilere ve inşallah inancımızı ve ideallerimizi zafere taşıyacak olan sevgili gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Anadolu Gençlik Derneğinin Ülke genelinde organize ettiği,...
...31 Aralık Mekke'nin Fethi programları kapsamında Bulancak'ta da coşkulu bir program gerçekleşti. Geçtiğimiz Cuma gecesi 75. yıl Tiyatro salonunda yapılan Mekke'nin Fethi programına protokol erkanı, daire amirleri, okul idarecileri ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş yoğun katılım gösterdi.
İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur-an'ı Kerim tilaveti, Yumurcak Kreşi çocuklarının gösterileri, şiir, ezgi, oratoryo ve ilahiler, sinevizyon ve mehteran gösterileri, siyeri nebi yarışması ödül töreni ile son buldu.
Son yıllarda Bulancak'ta yapılan salon programlarına göre oldukça dolu ve coşkulu geçen program sonrası katılımcılar, 'Beklentilerin çok üzerinde harika bir program olmuş, Bulancak AGD'ye çok teşekkür ediyoruz' dediler.
Program sonrası gazetemize açıklama yapan AGD İlçe Başkanı Ali Yavuz; "Mekke'nin Fethi Efendimiz (SAV)'ın en kutlu Fethi, hakkın batıla karşı Fethi, gönüllerin Fethidir. Biz bu hayırlı çalışmaları yaparak ülke genelinde, geleneklerimiz ve inancımızla asla bağdaşmayan, günah ve isyanın tavan yaptığı Noel (yılbaşı) kutlamalarının bir Müslüman'a asla yakışmadığını, şuurlu bir Müslüman'ın bu gecelerde bilhassa tarafını seçmesi yönünde hafızaları diri tutmayı,  sevgiyi ve kardeşliği pekiştirmeyi arzu ediyoruz. Bu nedenle programa iştirak eden başta sayın belediye başkanımız Recep Yakar'a, kıymetli protokol erkanı daire amirlerine, okul idarecileri ve öğretmenlerimize, hanımefendilere, beyefendilere ve inşallah inancımızı ve ideallerimizi zafere taşıyacak olan sevgili gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.