Alidurağıspor deplasmanda kazandı ( 1-2 )

SPOR 27.01.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3464+ kez okundu.
 

Alidurağıspor deplasmanda kazandı ( 1-2 )

Alidurağı Gençlik Spor geçen hafta kendi sahasında oynadığı ve manevi olarak büyük bir yıkım yaşadığı Doğankentspor maçı sonrasında kadrosundan 5 eksikle oynadığı Ören Belediyespor deplasmanında 2-1 kazanmayı bildi.
  Özellikle ikinci yarıda oynadığı etkili futbol hırslı mücadelesiyle 1-0 geriye düştüğü maçı kaptan Murat'ın attığı 2 golle çevirmesini bildi. Maç öncesi geçen maçta ceza alan kaptanları ve diğer futbolcu arkadaşları takımlarına manevi desteklerini ilettiler. Alidurağıspor’da ilk maçına çıkan ve oyuna zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile takımın oyundan düşmesine mani olan teknik direktör Volkan Cindemir oyun olarak ileriki haftalarda daha da iyi olacaklarını takım içindeki bütünleşmenin zirvede olduğunu belirtti. Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen yönetim kurulu imkansızlıklara rağmen sonuna kadar mücadele edeceklerini takımlarını güvenliklerine takım içerisindeki uyumdan memnun olduklarını kendilerine inanan ve hiçbir maçta kendilerini yalnız bırakmayan cefakar vefakar taraftarlarını bu hafta sonu yapılacak olan Pirazizspor maçına davet etti.
Alidurağı Gençlik Spor geçen hafta kendi sahasında oynadığı ve manevi olarak büyük bir yıkım yaşadığı Doğankentspor maçı sonrasında kadrosundan 5 eksikle oynadığı Ören Belediyespor deplasmanında 2-1 kazanmayı bildi.

 

Özellikle ikinci yarıda oynadığı etkili futbol hırslı mücadelesiyle 1-0 geriye düştüğü maçı kaptan Murat'ın attığı 2 golle çevirmesini bildi. Maç öncesi geçen maçta ceza alan kaptanları ve diğer futbolcu arkadaşları takımlarına manevi desteklerini ilettiler. Alidurağıspor’da ilk maçına çıkan ve oyuna zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile takımın oyundan düşmesine mani olan teknik direktör Volkan Cindemir oyun olarak ileriki haftalarda daha da iyi olacaklarını takım içindeki bütünleşmenin zirvede olduğunu belirtti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen yönetim kurulu imkansızlıklara rağmen sonuna kadar mücadele edeceklerini takımlarını güvenliklerine takım içerisindeki uyumdan memnun olduklarını kendilerine inanan ve hiçbir maçta kendilerini yalnız bırakmayan cefakar vefakar taraftarlarını bu hafta sonu yapılacak olan Pirazizspor maçına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.