Alan bazlı destek 2020’de ödenecek

GÜNDEM 28.10.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2795+ kez okundu.
 

Alan bazlı destek 2020’de ödenecek

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadulllah Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diledi.
28 Ekim itibarı ile ülke genelinde kutlanmaya başlanılan Cumhuriyet Bayramının 96. yılını kutlayan Başkan Aydın bu vesileyle tüm fındık üreticilerinin Cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Başkan Aydın öte yandan tarımsal desteklerin 2020 yılında ödenmeye başlanacağının müjdesini vererek, “Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi'ne dâhil olan üreticilerimize alan bazlı gelir desteği olarak bu yıl için de geçen yıl olduğu gibi dekar başına 170 TL. ödeme yapılacak. Bu destek için hükümet yetkilerimize üreticilerimiz adına teşekkürlerimiz sunarız” dedi.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadulllah Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diledi.

28 Ekim itibarı ile ülke genelinde kutlanmaya başlanılan Cumhuriyet Bayramının 96. yılını kutlayan Başkan Aydın bu vesileyle tüm fındık üreticilerinin Cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Başkan Aydın öte yandan tarımsal desteklerin 2020 yılında ödenmeye başlanacağının müjdesini vererek, “Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında Çiftçi Kayıt Sistemi'ne dâhil olan üreticilerimize alan bazlı gelir desteği olarak bu yıl için de geçen yıl olduğu gibi dekar başına 170 TL. ödeme yapılacak. Bu destek için hükümet yetkilerimize üreticilerimiz adına teşekkürlerimiz sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.