Aksu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına asaleten atandı

EKONOMİ 27.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2668+ kez okundu.
 

Aksu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına asaleten atandı

22.12.2016 tarihli ve 29926 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla asaletine kavuşan,...
...Sayın Ahmet AKSU başta Özelleştirme personeli olmak üzere bir şekilde yolu kendisiyle kesişmiş herkese bir oh çektirdi. Yaklaşık 8 yıl kesintisiz olarak dümeninde bulunduğu Özelleştirme İdaresinde öylesine işlere imza attı ki; sıradan halk dahi bu görevi vekâleten mi yoksa asaleten mi yürüttü ayırdına varamadı. Çünkü İdareyi sahiplenme işini, bir görevden öte büyük bir aşkla yaptığı şüphesizdi. Aksu Özelleştirme serüveninde sonuçlandırılması hedeflenen birçok projeye imza attı. Hatta öyle ki; hedeflenen özelleştirme gelirlerinin üzerine çıkmayı da başararak Ülkenin en dar boğazda olduğu günlerde dahi ekonomiye büyük katkı sağladı.Aksu şüphesiz başarılı bir bürokrattır; halkın beyninde bıçak sırtı bir durumda bulunan özelleştirme faaliyetini, Türk halkının nabzını da koruyarak devam ettirmiştir. Clientelismin son hızla hüküm sürdüğü günlerde dahi özelleştirme faaliyetlerini; hem vatanı milleti için canını verecek kadar seven Türk halkını üzmeden hem de ekonominin yüzünü güldürerek büyük başarıyla devam ettirmiştir. Hatta özelleştirme programında bulunmasına rağmen artık çoğu kimsenin özelleştirilmesinden ümidini kestiği kuruluşları dahi tamamen kişisel yetenekleri ve gene bu yetenekleri eliyle kurduğu ekibi sayesinde bir çırpıda özelleştirmiştir.   İçinde yanan vatan ve millet aşkıyla bütün özelleştirme politikalarını; sadece ekonomide kaynakların daha etkin kullanılması, üretim artışı sağlanması ve büyümenin hızlanabilmesi temelinde inşa etmiştir. Bu anlamda manevi değerlerine her milletten daha çok değer veren mahremiyeti esas alan Türk halkının da gönlünü kazanmayı başaran AKSU çalışma arkadaşları tarafından da her zaman çok iyi bir amirdir. Kısa bir süre dahi olsa başında bulunduğu Türkiye Şeker fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne getirilmesiyle kurum çalışanları için birçok iyileştirici projeye imza atmıştır. Seker çalışanları ve ailelerine firmalar bazında indirim sağlayacak “Şeker kart” ve gene kurum çalışanları ve ailelerinin karşılaştığı her tür sosyal sorunun çözümü için hayata geçirilmiş olan “Şeker destek” projeleri Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş Avrupa standartlarında çalışmalarındandır. Ayrıca Türkşekerde Ülkenin akıbetine sirayet edecek güçte, yeni üretim ve pazarlama hedefleri belirlemiş hala da bu hedeflerin takipçisi konumundadır.Ülkemizin içinden geçtiği bu erezyonist süreçte; Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümet politikalarının tümüne son sürat destek vermekle birlikte geliştirdiği projelerle ülkenin içinde bulunduğu karanlığa da özenilesi bir projeksiyon sağmaktadır. Öyle ki; milli paraya geçiş politikasının da hem ilk hem de en güçlü uygulayıcılarındandır.Muhabir: Veysel Kara
22.12.2016 tarihli ve 29926 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla asaletine kavuşan,...
...Sayın Ahmet AKSU başta Özelleştirme personeli olmak üzere bir şekilde yolu kendisiyle kesişmiş herkese bir oh çektirdi. Yaklaşık 8 yıl kesintisiz olarak dümeninde bulunduğu Özelleştirme İdaresinde öylesine işlere imza attı ki; sıradan halk dahi bu görevi vekâleten mi yoksa asaleten mi yürüttü ayırdına varamadı. Çünkü İdareyi sahiplenme işini, bir görevden öte büyük bir aşkla yaptığı şüphesizdi. Aksu Özelleştirme serüveninde sonuçlandırılması hedeflenen birçok projeye imza attı. Hatta öyle ki; hedeflenen özelleştirme gelirlerinin üzerine çıkmayı da başararak Ülkenin en dar boğazda olduğu günlerde dahi ekonomiye büyük katkı sağladı.
Aksu şüphesiz başarılı bir bürokrattır; halkın beyninde bıçak sırtı bir durumda bulunan özelleştirme faaliyetini, Türk halkının nabzını da koruyarak devam ettirmiştir. Clientelismin son hızla hüküm sürdüğü günlerde dahi özelleştirme faaliyetlerini; hem vatanı milleti için canını verecek kadar seven Türk halkını üzmeden hem de ekonominin yüzünü güldürerek büyük başarıyla devam ettirmiştir. Hatta özelleştirme programında bulunmasına rağmen artık çoğu kimsenin özelleştirilmesinden ümidini kestiği kuruluşları dahi tamamen kişisel yetenekleri ve gene bu yetenekleri eliyle kurduğu ekibi sayesinde bir çırpıda özelleştirmiştir.   İçinde yanan vatan ve millet aşkıyla bütün özelleştirme politikalarını; sadece ekonomide kaynakların daha etkin kullanılması, üretim artışı sağlanması ve büyümenin hızlanabilmesi temelinde inşa etmiştir. Bu anlamda manevi değerlerine her milletten daha çok değer veren mahremiyeti esas alan Türk halkının da gönlünü kazanmayı başaran AKSU çalışma arkadaşları tarafından da her zaman çok iyi bir amirdir. Kısa bir süre dahi olsa başında bulunduğu Türkiye Şeker fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne getirilmesiyle kurum çalışanları için birçok iyileştirici projeye imza atmıştır. Seker çalışanları ve ailelerine firmalar bazında indirim sağlayacak “Şeker kart” ve gene kurum çalışanları ve ailelerinin karşılaştığı her tür sosyal sorunun çözümü için hayata geçirilmiş olan “Şeker destek” projeleri Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş Avrupa standartlarında çalışmalarındandır. Ayrıca Türkşekerde Ülkenin akıbetine sirayet edecek güçte, yeni üretim ve pazarlama hedefleri belirlemiş hala da bu hedeflerin takipçisi konumundadır.
Ülkemizin içinden geçtiği bu erezyonist süreçte; Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümet politikalarının tümüne son sürat destek vermekle birlikte geliştirdiği projelerle ülkenin içinde bulunduğu karanlığa da özenilesi bir projeksiyon sağmaktadır. Öyle ki; milli paraya geçiş politikasının da hem ilk hem de en güçlü uygulayıcılarındandır.
Muhabir: Veysel Kara
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.