Aksu şantiyeleri ziyaret etti

GÜNDEM 11.01.2019 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2830+ kez okundu.
 

Aksu şantiyeleri ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu İl Özel İdare çalışanlarıyla sabah erken saatte bir araya geldi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu sabah mesai başlamadan önce İl Özel İdaresi’ne ait Ülper Köyünde bulunan Altyapı Asfalt Konkasör Tesislerine gelip işçilerle sabah kahvaltısı yaptı. İşçiler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kerim Aksu, çalışanların hatırını sorup sohbet etti.  Daha sonra İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Bakım ve Onarım Atölyesine geçen Başkan Aksu burada çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Birimleri tek tek dolaşan Belediye Başkanı Aksu çalışanların sorunlarını istek ve arzularını dinledi. Başkan Aksu’nun son durağı Aksu Mahallesindeki İl Özel İdare binası oldu. Müdürlükleri ve servisleri dolaşan Aksu binanın önünde çalışanlarla kahve içip sohbet etti. Özel İdare çalışanları Başkan Aksu ile fotoğraf çektirip yapılacak yerel seçimler de kendisine başarı dileğinde bulundular.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu İl Özel İdare çalışanlarıyla sabah erken saatte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu sabah mesai başlamadan önce İl Özel İdaresi’ne ait Ülper Köyünde bulunan Altyapı Asfalt Konkasör Tesislerine gelip işçilerle sabah kahvaltısı yaptı. İşçiler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kerim Aksu, çalışanların hatırını sorup sohbet etti. 

Daha sonra İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Bakım ve Onarım Atölyesine geçen Başkan Aksu burada çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Birimleri tek tek dolaşan Belediye Başkanı Aksu çalışanların sorunlarını istek ve arzularını dinledi.

Başkan Aksu’nun son durağı Aksu Mahallesindeki İl Özel İdare binası oldu. Müdürlükleri ve servisleri dolaşan Aksu binanın önünde çalışanlarla kahve içip sohbet etti. Özel İdare çalışanları Başkan Aksu ile fotoğraf çektirip yapılacak yerel seçimler de kendisine başarı dileğinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.