Aksu, ‘İşte halkın ittifakı’

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2937+ kez okundu.
 

Aksu, ‘İşte halkın ittifakı’

Belediye Başkanı Kerim Aksu hafta sonunda Giresun Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.
Gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Aksu, “Gençlerimiz en büyük varlığımız, gelecekte ülkemizi gençlerimiz yönetecekler. Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. İşte halkın ittifakı burada”” dedi. Ayvasıl Liman Restaurant’ta üniversite öğrencileri ile beraber yemek yiyen Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’u öğrenciler için rahat bir kent haline getirmeye özen gösterdiklerini belirterek; “Öncelikle Giresun Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin ücretsiz yararlandığı bir çamaşırhane yaptık. Durak kütüphanesi yine öğrencilerimize sunulan ayrıcalıklı bir hizmet oldu. Belediye Konservatuarı ve Şehir Tiyatromuz yine bu alanlara ilgi duyan arkadaşlarımıza kapılarını açtı. Festivallerimizde yine sizlerin istediği sanatçıları getirmeye çalıştık. Giresun, üniversite öğrencileri için rahat bir şehirdir. Görüştüğüm birçok üniversite öğrencisi arkadaşımızdan bunu duymak bizi mutlu ediyor. Giresun Üniversitesi’ne başka illerden gelen her öğrencimizi misafir olarak kabul ediyoruz. Sizler buradan gittiğinizde Giresun’u unutamayacaksınız. Giresun’un büyükelçileri olacaksınız. Biz sizleri geleceğimiz olarak görüyoruz” dedi. Belediye Başkanı Kerim Aksu gençlere hangi sanatçıyı görmek istiyorsunuz, diye sordu. Çoğunluğun,    ‘Sıla ve Haluk Levent’ tezahüratlarına karşılık veren Aksu; ‘Önce Sıla gelecek, sonra Haluk Levent Giresun’a gelecek’ yanıtını verdi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu hafta sonunda Giresun Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.

Gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Aksu, “Gençlerimiz en büyük varlığımız, gelecekte ülkemizi gençlerimiz yönetecekler. Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz. İşte halkın ittifakı burada”” dedi.

Ayvasıl Liman Restaurant’ta üniversite öğrencileri ile beraber yemek yiyen Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’u öğrenciler için rahat bir kent haline getirmeye özen gösterdiklerini belirterek; “Öncelikle Giresun Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin ücretsiz yararlandığı bir çamaşırhane yaptık. Durak kütüphanesi yine öğrencilerimize sunulan ayrıcalıklı bir hizmet oldu. Belediye Konservatuarı ve Şehir Tiyatromuz yine bu alanlara ilgi duyan arkadaşlarımıza kapılarını açtı. Festivallerimizde yine sizlerin istediği sanatçıları getirmeye çalıştık. Giresun, üniversite öğrencileri için rahat bir şehirdir. Görüştüğüm birçok üniversite öğrencisi arkadaşımızdan bunu duymak bizi mutlu ediyor. Giresun Üniversitesi’ne başka illerden gelen her öğrencimizi misafir olarak kabul ediyoruz. Sizler buradan gittiğinizde Giresun’u unutamayacaksınız. Giresun’un büyükelçileri olacaksınız. Biz sizleri geleceğimiz olarak görüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu gençlere hangi sanatçıyı görmek istiyorsunuz, diye sordu. Çoğunluğun,    ‘Sıla ve Haluk Levent’ tezahüratlarına karşılık veren Aksu; ‘Önce Sıla gelecek, sonra Haluk Levent Giresun’a gelecek’ yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.