AK Parti Piraziz’de ilk toplantı yapıldı

GÜNDEM 25.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3806+ kez okundu.
 

AK Parti Piraziz’de ilk toplantı yapıldı

AK Parti Piraziz İlçe Başkanlığı Yeni yönetimiyle tanışma ve istişare toplantısı yaptı. Toplantıya eski ilçe başkanı Hayri Özdemir,
İl Genel meclisi üyesi Cafer Mavi, Ak Parti Piraziz Belediye Başkanı Adayı Uğur Melikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve kadın Kolları yönetimi katıldı. Toplantıda konuşan yeni ilçe başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, “Bu gün özel ve güzel bir gün, çünkü yeni yönetim kurulumuzun ilk toplantısı. Biliyorsunuz bir süreç geçirdik ve bugüne kadar partimize hizmet etmiş ve Belediye Başkan Aday Adayı olması nedeniyle ayrılan Hayri Özdemir Başkanımızdan sonra genel merkezimizin talimatıyla ilçe Başkanınız olarak atandım. İstişareler sonucunda ise siz dava arkadaşlarımız yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendik ve yönetim kurulu onaylandı. Bugün de ilk toplantımızı yapıyoruz. Bu vesileyle bir önceki ilçe başkanımız Hayri Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.  
AK Parti Piraziz İlçe Başkanlığı Yeni yönetimiyle tanışma ve istişare toplantısı yaptı. Toplantıya eski ilçe başkanı Hayri Özdemir,

İl Genel meclisi üyesi Cafer Mavi, Ak Parti Piraziz Belediye Başkanı Adayı Uğur Melikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve kadın Kolları yönetimi katıldı.

Toplantıda konuşan yeni ilçe başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, “Bu gün özel ve güzel bir gün, çünkü yeni yönetim kurulumuzun ilk toplantısı. Biliyorsunuz bir süreç geçirdik ve bugüne kadar partimize hizmet etmiş ve Belediye Başkan Aday Adayı olması nedeniyle ayrılan Hayri Özdemir Başkanımızdan sonra genel merkezimizin talimatıyla ilçe Başkanınız olarak atandım. İstişareler sonucunda ise siz dava arkadaşlarımız yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendik ve yönetim kurulu onaylandı. Bugün de ilk toplantımızı yapıyoruz. Bu vesileyle bir önceki ilçe başkanımız Hayri Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.