AK PARTİ’DEKİ BAY­RAM­LAŞ­MA­NIN GÜN­DE­Mİ İSTAN­BUL OLDU

SİYASET 06.06.2019 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2406+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DEKİ BAY­RAM­LAŞ­MA­NIN GÜN­DE­Mİ İSTAN­BUL OLDU

Ra­ma­zan Bay­ra­mı­nın bi­rin­ci gü­nün­de ilçe baş­kan­lı­ğın­da bay­ram­laş­ma prog­ra­mı­nı ka­la­ba­lık bir ka­tı­lım ile yapan AK Parti Bu­lan­cak İlçe teş­ki­la­tın­da gün­dem se­çim­ler oldu.
Parti bi­na­sın­da ya­pı­lan bay­ram­laş­ma­ya AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve İstan­bul Mil­let­ve­ki­li Nu­ret­tin Ca­nik­li, TBMM İdare Amiri İstan­bul Mil­let­ve­ki­li Hasan Turan, Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li Av. Kadir Aydın, Gi­re­sun Be­le­di­ye Baş­ka­nı Av. Ay­te­kin Şen­li­koğ­lu, Bu­lan­cak Be­le­di­ye Baş­ka­nı Recep Yakar, AK Parti İl Baş­ka­nı Kenan Tatlı, AK Parti İlçe Baş­ka­nı Ne­ca­ti Yıl­dı­rım, Ko­van­lık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Harun Ka­lın­taş, Ay­dın­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Nuri Demir, il genel mec­li­si üye­le­ri, be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri ve par­ti­li va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.  İlçe Baş­ka­nı Ne­ca­ti Yıl­dı­rım, kısa bir ko­nuş­ma ya­pa­rak, her­ke­sin bay­ra­mı­nı kut­la­dı ve daha sonra kür­sü­ye ge­len­ler yap­tık­la­rı ko­nuş­ma­lar­da, 23 Ha­zi­ran’da ya­pı­la­cak olan İstan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı se­çi­mi­nin öne­mi­ne de­ği­ne­rek, Bu­lan­cak­lı­la­rın İstan­bul’daki ya­kın­la­rı­nın AK Parti’ye des­tek ol­ma­la­rı­nı is­te­di­ler. Bu arada genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Nu­ret­tin Ca­nik­li’nin ile Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan te­le­fon­da gö­rü­şür­ken, Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan’da canlı ola­rak prog­ra­ma bağ­la­na­rak, Bu­lan­cak­lı­la­rın bay­ra­mı­nı teb­rik etti.
Ra­ma­zan Bay­ra­mı­nın bi­rin­ci gü­nün­de ilçe baş­kan­lı­ğın­da bay­ram­laş­ma prog­ra­mı­nı ka­la­ba­lık bir ka­tı­lım ile yapan AK Parti Bu­lan­cak İlçe teş­ki­la­tın­da gün­dem se­çim­ler oldu.

Parti bi­na­sın­da ya­pı­lan bay­ram­laş­ma­ya AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve İstan­bul Mil­let­ve­ki­li Nu­ret­tin Ca­nik­li, TBMM İdare Amiri İstan­bul Mil­let­ve­ki­li Hasan Turan, Gi­re­sun Mil­let­ve­ki­li Av. Kadir Aydın, Gi­re­sun Be­le­di­ye Baş­ka­nı Av. Ay­te­kin Şen­li­koğ­lu, Bu­lan­cak Be­le­di­ye Baş­ka­nı Recep Yakar, AK Parti İl Baş­ka­nı Kenan Tatlı, AK Parti İlçe Baş­ka­nı Ne­ca­ti Yıl­dı­rım, Ko­van­lık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Harun Ka­lın­taş, Ay­dın­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Nuri Demir, il genel mec­li­si üye­le­ri, be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri ve par­ti­li va­tan­daş­lar ka­tıl­dı. 

İlçe Baş­ka­nı Ne­ca­ti Yıl­dı­rım, kısa bir ko­nuş­ma ya­pa­rak, her­ke­sin bay­ra­mı­nı kut­la­dı ve daha sonra kür­sü­ye ge­len­ler yap­tık­la­rı ko­nuş­ma­lar­da, 23 Ha­zi­ran’da ya­pı­la­cak olan İstan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı se­çi­mi­nin öne­mi­ne de­ği­ne­rek, Bu­lan­cak­lı­la­rın İstan­bul’daki ya­kın­la­rı­nın AK Parti’ye des­tek ol­ma­la­rı­nı is­te­di­ler.
Bu arada genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Nu­ret­tin Ca­nik­li’nin ile Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan te­le­fon­da gö­rü­şür­ken, Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan’da canlı ola­rak prog­ra­ma bağ­la­na­rak, Bu­lan­cak­lı­la­rın bay­ra­mı­nı teb­rik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.