AK PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

SİYASET 14.02.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3903+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığında Şubat ayı daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
Parti binasından düzenlenen daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısı açılış konuşması yapan AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım “AK Parti Teşkilatları Türkiye'de 7. Olağan Kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Biz AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davanın içinde bulunmuş bir kardeşiniz olarak, Cumhurbaşkanımıza, partimize yük olan değil genel merkezimize partimizin yükünü hafifletecek çalışmalar içinde bulunduk. Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Sureyi Meselesi, Libya ve Rusya gibi sıcak gündemlerle nasıl mücadele ettiğini görüyoruz. Bir kez daha gördük ki, Türkiye kolay bir coğrafya değil. Vakit liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek ülkemize ve liderimize sahip çıkma vaktidir. Yerel seçimlerden sonra da 6 ay sonra seçim varmış gibi köy köy, mahalle mahalle her yeri adım adım teşkilatlarımız ile beraber ziyaretler yaptık. Bulancak halkının teşkilatlarımızın acı gününde acılarını, mutlu günlerinde mutluluklarını paylaştık. Kongre süreçlerinde AK Parti bugüne kadar hep güçlenerek çıkmıştır, inanıyoruz ki önümüzdeki kongre sürecin de de partimiz güçlenerek çıkacaktır. Tüm bu kongre sürecimizin ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Bulancak Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısında Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç konuşmalarını gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısına AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdusselam Çağırıcı ve Mustafa Karakaya, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, parti ana kademe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığında Şubat ayı daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Parti binasından düzenlenen daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısı açılış konuşması yapan AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım “AK Parti Teşkilatları Türkiye'de 7. Olağan Kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Biz AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davanın içinde bulunmuş bir kardeşiniz olarak, Cumhurbaşkanımıza, partimize yük olan değil genel merkezimize partimizin yükünü hafifletecek çalışmalar içinde bulunduk. Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Sureyi Meselesi, Libya ve Rusya gibi sıcak gündemlerle nasıl mücadele ettiğini görüyoruz. Bir kez daha gördük ki, Türkiye kolay bir coğrafya değil. Vakit liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek ülkemize ve liderimize sahip çıkma vaktidir. Yerel seçimlerden sonra da 6 ay sonra seçim varmış gibi köy köy, mahalle mahalle her yeri adım adım teşkilatlarımız ile beraber ziyaretler yaptık. Bulancak halkının teşkilatlarımızın acı gününde acılarını, mutlu günlerinde mutluluklarını paylaştık. Kongre süreçlerinde AK Parti bugüne kadar hep güçlenerek çıkmıştır, inanıyoruz ki önümüzdeki kongre sürecin de de partimiz güçlenerek çıkacaktır. Tüm bu kongre sürecimizin ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Bulancak Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısında Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç konuşmalarını gerçekleştirdi.

Parti binasında düzenlenen daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısına AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdusselam Çağırıcı ve Mustafa Karakaya, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, parti ana kademe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.