AK PARTİ’DE BEKLENEN GÜN YARIN

SİYASET 14.01.2019 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2382+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE BEKLENEN GÜN YARIN

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Çarşamba günü Giresun’da yapılacak aday tanıtım toplantısı sonrası Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Aday tanıtım toplantısında ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanacağına değinen Milletvekili Aydın, “Tanıtım toplantımıza Giresun Milletvekili olarak bizler ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çankırı Milletvekili sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu katılacaktır. Partimiz adaylarımız ile ilgili titiz bir çalışma yürütmüştür. Bütün müracaat eden arkadaşlarımız bizim açımızdan kıymetli değerli arkadaşlarımızdır. Ama tercih edilecek bir kişidir. Küskünlük ve kırgınlık olmadan Genel merkezimizin belirlediği adayımızın arkasında hedefe ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi. Milletvekili Aydın, “Uzun zamandan bu yana vatandaşlarımızın ve partililerimizin merakla beklediği adaylarımızı 16 Ocak Çarşamba günü(yarın) Giresun 19 Eylül spor salonunda açıklayacağız. Yapılacak olan tanıtım toplantısı ile adaylarımız kamuoyunu sunulacak. Adaylarımız açıklandıktan sonra sahaya inerek 31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarımızı yapacağız. Biz milletimizin hepsine hizmet etmek istiyoruz. İlimizin her noktasına hizmetimiz götürmek istiyoruz. Hem genelde hem yerelde bu hizmetin en sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için belediyelerimizi AK Parti olarak kazanıp milletimize hizmetimizin önünde engelleri kaldırmak istiyoruz. Şimdiden açıklanacak adaylarımızın ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Çarşamba günü Giresun’da yapılacak aday tanıtım toplantısı sonrası Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Aday tanıtım toplantısında ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanacağına değinen Milletvekili Aydın, “Tanıtım toplantımıza Giresun Milletvekili olarak bizler ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çankırı Milletvekili sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu katılacaktır. Partimiz adaylarımız ile ilgili titiz bir çalışma yürütmüştür. Bütün müracaat eden arkadaşlarımız bizim açımızdan kıymetli değerli arkadaşlarımızdır. Ama tercih edilecek bir kişidir. Küskünlük ve kırgınlık olmadan Genel merkezimizin belirlediği adayımızın arkasında hedefe ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Milletvekili Aydın, “Uzun zamandan bu yana vatandaşlarımızın ve partililerimizin merakla beklediği adaylarımızı 16 Ocak Çarşamba günü(yarın) Giresun 19 Eylül spor salonunda açıklayacağız. Yapılacak olan tanıtım toplantısı ile adaylarımız kamuoyunu sunulacak. Adaylarımız açıklandıktan sonra sahaya inerek 31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarımızı yapacağız. Biz milletimizin hepsine hizmet etmek istiyoruz. İlimizin her noktasına hizmetimiz götürmek istiyoruz. Hem genelde hem yerelde bu hizmetin en sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için belediyelerimizi AK Parti olarak kazanıp milletimize hizmetimizin önünde engelleri kaldırmak istiyoruz. Şimdiden açıklanacak adaylarımızın ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.