Ağıralioğlu Giresun’da konferans verecek

SİYASET 05.11.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3384+ kez okundu.
 

Ağıralioğlu Giresun’da konferans verecek

İYİ Parti merkez ilçe başkanı Abdulkadir Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada;
İYİ PARTİ basın sözcüsü ve İstanbul milletvekili sayın Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ PARTİ eski GİK üyesi sayın Hayrettin Nuhoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak ve İYİ PARTİ teşkilatımız tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere 7 kasım’da ilimizde bulunacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin iyi işlemediği ve bir takım aksaklıklara sebep olduğu görülmektedir. Zaten sistemin aksama ve yorgunluk, istişare noksanlığı ve meclisin işlevsiz kalması gibi sorunlara sebep olduğu açıktır. Açılış konuşması il başkanımız Ahmet Memiş tarafından yapılacak olan konferans, İYİ PARTİ Merkez Disiplin Kurulu Başkanı hemşerimiz Av. Ünzile Yüksel ile devam edecek ve İYİ PARTİ İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ’96 Yıllık Cumhuriyet ve Demokrasi Tecrübemiz’ konulu bir konferans verecektir. Akşam 19.30 da belediye TİBOR konferans salonunda yapılacak Konferansta aksayan noktalara çıkış yolu önerileri ve partimiz görüşü aktarılacaktır. Tüm sivil toplum kuruluşları ile halkımız konferansa davetlidir’dedi.  
İYİ Parti merkez ilçe başkanı Abdulkadir Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada;

İYİ PARTİ basın sözcüsü ve İstanbul milletvekili sayın Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ PARTİ eski GİK üyesi sayın Hayrettin Nuhoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak ve İYİ PARTİ teşkilatımız tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere 7 kasım’da ilimizde bulunacaktır.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin iyi işlemediği ve bir takım aksaklıklara sebep olduğu görülmektedir. Zaten sistemin aksama ve yorgunluk, istişare noksanlığı ve meclisin işlevsiz kalması gibi sorunlara sebep olduğu açıktır.

Açılış konuşması il başkanımız Ahmet Memiş tarafından yapılacak olan konferans, İYİ PARTİ Merkez Disiplin Kurulu Başkanı hemşerimiz Av. Ünzile Yüksel ile devam edecek ve İYİ PARTİ İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ’96 Yıllık Cumhuriyet ve Demokrasi Tecrübemiz’ konulu bir konferans verecektir.

Akşam 19.30 da belediye TİBOR konferans salonunda yapılacak Konferansta aksayan noktalara çıkış yolu önerileri ve partimiz görüşü aktarılacaktır.

Tüm sivil toplum kuruluşları ile halkımız konferansa davetlidir’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.