Adliye ve Ceza Tevkif Evleri Personelinin 25. Yıl Gururu

GÜNDEM 21.06.2019 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2911+ kez okundu.
 

Adliye ve Ceza Tevkif Evleri Personelinin 25. Yıl Gururu

Giresun Adliyesi ve Giresun E Tipi ile L Tipi Açık/Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında 25 yılını dolduran ve emekliye ayrılan çalışanlara, düzenlenen törenle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından imzalanan tebrik belgeleri verildi.
Giresun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu toplantı salonunda Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığının düzenlediği törende, meslekte 25 yılını dolduran müdür, zabıt katibi, infaz koruma baş memur ve memuru, işletmen, memur, şoför ve mübaşir ile emekliye ayrılan çalışanlar gurur yaşadı. Törende Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün imzaladığı tebrik belgeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI tarafından takdim edildi.  2018 yılı içerisinde yapılan sınavlarda başarılı olan ve atamaları yapılan personellere de tebrik belgeleri takdim edildi. 19.06.2019 tarihinde yapılan törene Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Giresun Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI, Hakim ve Savcılar ile belge verilen personeller katıldı.
Giresun Adliyesi ve Giresun E Tipi ile L Tipi Açık/Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında 25 yılını dolduran ve emekliye ayrılan çalışanlara, düzenlenen törenle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından imzalanan tebrik belgeleri verildi.

Giresun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu toplantı salonunda Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığının düzenlediği törende, meslekte 25 yılını dolduran müdür, zabıt katibi, infaz koruma baş memur ve memuru, işletmen, memur, şoför ve mübaşir ile emekliye ayrılan çalışanlar gurur yaşadı. Törende Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün imzaladığı tebrik belgeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI tarafından takdim edildi.

 2018 yılı içerisinde yapılan sınavlarda başarılı olan ve atamaları yapılan personellere de tebrik belgeleri takdim edildi.

19.06.2019 tarihinde yapılan törene Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Giresun Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI, Hakim ve Savcılar ile belge verilen personeller katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.