IŞIK KORİDORU TAMAMLANIYOR!

GÜNDEM 04.01.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2728+ kez okundu.
 

IŞIK KORİDORU TAMAMLANIYOR!

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak iç sahil yolunda devam eden yol düzenleme ve ışıklandırma çalışmalarının son etabı olan Bulancak Deresi – Karadere arasında yeni aydınlatma direklerinin dikilmesi çalışmalarına başlandı.
Çalışmalar tamamlandığında Sanayi Kavşağından, Fatoğlu kavşağına kadar, Bulancak geceleri kesintisiz ve modern görünümlü bir ışık koridoruna kavuşmuş olacak. Daha önce bitirilen kısımları ile ilçe dışında bile büyük beğeni kazanan ve örnek alınan aydınlatma çalışmalarının devam edecek olması sevinçle karşılandı. Tüm çalışmalar bir bütünün parçası olarak devam ediyor! Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Daha güzel, daha modern görünümlü ve ışıl ışıl bir Bulancak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Daha önce Sanayi Kavşağı-Karadere arasıyla, Bulancak Deresi-Fatoğlu kavşağı arasındaki kısımlarda yol genişletme, yeni kaldırımlar ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamlamış ve bu bölgelerimizde özellikle geceleri çok güzel görüntülere kavuşmuştuk. Şimdi de son etap olarak Bulancak Deresi-Karadere arasında kalan şehir merkezinde bu çalışmalarımıza başladık. Yine yol genişletme, yeni kaldırımlar ve aydınlatmalarla donatılacak bu alanda tamamlandığında Bulancak boydan boya kesintisiz bir ışık koridoruna kavuşmuş olacak. Sahilde devam eden otopark çalışmalarımızda dahil bir bütünün parçaları olan tüm bu çalışmalar bittiğinde bu yolumuzu Sanayi-İskele-Fatoğlu kavşak düzenlemeleri ve bölünmüş yol çalışmasıyla taçlandıracağız.  Sonuç olarak kısa süre içinde, modern düzenlemelerle ışıl ışıl ve çok daha kullanışlı bir iç sahil yoluna kavuşmuş olacağız. Bulancak için çalışmaya devam edeceğiz! Yine şehir içinde 15 Temmuz ve Millet caddelerimizde şehrin görünümüne katkı sağlayacak bina cephelerinin boyama ve iyileştirme çalışmalarımız hızla devam ederken, Bulancak deresi-Karadere arasındaki ışık koridorumuzu da uzatacak, ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacağız. Daha yaşanabilir bir Bulancak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak iç sahil yolunda devam eden yol düzenleme ve ışıklandırma çalışmalarının son etabı olan Bulancak Deresi – Karadere arasında yeni aydınlatma direklerinin dikilmesi çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar tamamlandığında Sanayi Kavşağından, Fatoğlu kavşağına kadar, Bulancak geceleri kesintisiz ve modern görünümlü bir ışık koridoruna kavuşmuş olacak. Daha önce bitirilen kısımları ile ilçe dışında bile büyük beğeni kazanan ve örnek alınan aydınlatma çalışmalarının devam edecek olması sevinçle karşılandı.

Tüm çalışmalar bir bütünün parçası olarak devam ediyor!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Daha güzel, daha modern görünümlü ve ışıl ışıl bir Bulancak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Daha önce Sanayi Kavşağı-Karadere arasıyla, Bulancak Deresi-Fatoğlu kavşağı arasındaki kısımlarda yol genişletme, yeni kaldırımlar ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamlamış ve bu bölgelerimizde özellikle geceleri çok güzel görüntülere kavuşmuştuk. Şimdi de son etap olarak Bulancak Deresi-Karadere arasında kalan şehir merkezinde bu çalışmalarımıza başladık. Yine yol genişletme, yeni kaldırımlar ve aydınlatmalarla donatılacak bu alanda tamamlandığında Bulancak boydan boya kesintisiz bir ışık koridoruna kavuşmuş olacak. Sahilde devam eden otopark çalışmalarımızda dahil bir bütünün parçaları olan tüm bu çalışmalar bittiğinde bu yolumuzu Sanayi-İskele-Fatoğlu kavşak düzenlemeleri ve bölünmüş yol çalışmasıyla taçlandıracağız.  Sonuç olarak kısa süre içinde, modern düzenlemelerle ışıl ışıl ve çok daha kullanışlı bir iç sahil yoluna kavuşmuş olacağız.

Bulancak için çalışmaya devam edeceğiz!

Yine şehir içinde 15 Temmuz ve Millet caddelerimizde şehrin görünümüne katkı sağlayacak bina cephelerinin boyama ve iyileştirme çalışmalarımız hızla devam ederken, Bulancak deresi-Karadere arasındaki ışık koridorumuzu da uzatacak, ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacağız. Daha yaşanabilir bir Bulancak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.