Vali Karahan, Giresun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

GÜNDEM 16.01.2017 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4387+ kez okundu.
 

Vali Karahan, Giresun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.
Okul denetimlerine aralıksız devam eden Vali Karahan’ı Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu okul girişinde karşılayarak, eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelen Vali Karahan, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesine çok kısa bir süre kaldığını belirterek, öğretmenlerden yıl içinde yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgi aldı.Öğretmenlerle yaptığı toplantının ardından, sınıfları da gezen Vali Karahan, bir süre ders içi etkinlikleri izleyerek, öğrencilerin istek ve şikâyetlerini dinledi.Sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerinin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarıyla karşılanmasının amaçlandığını belirten Vali Karahan, bu liselerin ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek için açıldığını söyledi. Öğrencilerin bu okullardan mezun olduklarında sektörlerde ara eleman olarak çalışma imkanı bulacağına dikkat çeken Vali Karahan, öğrencilerden meslek derslerine gereken önemi vermelerini, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çabalamalarını istedi. Vali Karahan’ın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki incelemeleri sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve okul yöneticileri de hazır bulundu.  
Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.
Okul denetimlerine aralıksız devam eden Vali Karahan’ı Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu okul girişinde karşılayarak, eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelen Vali Karahan, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesine çok kısa bir süre kaldığını belirterek, öğretmenlerden yıl içinde yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgi aldı.Öğretmenlerle yaptığı toplantının ardından, sınıfları da gezen Vali Karahan, bir süre ders içi etkinlikleri izleyerek, öğrencilerin istek ve şikâyetlerini dinledi.
Sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerinin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarıyla karşılanmasının amaçlandığını belirten Vali Karahan, bu liselerin ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek için açıldığını söyledi. Öğrencilerin bu okullardan mezun olduklarında sektörlerde ara eleman olarak çalışma imkanı bulacağına dikkat çeken Vali Karahan, öğrencilerden meslek derslerine gereken önemi vermelerini, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çabalamalarını istedi. Vali Karahan’ın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki incelemeleri sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve okul yöneticileri de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.