TÜGVA, gençleri bilgilendirmeye devam ediyor

EĞİTİM 16.01.2017 - 16:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2447+ kez okundu.
 

TÜGVA, gençleri bilgilendirmeye devam ediyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciliği, Giresun'da yaşayan gençlerle farklı platformlarda bir araya gelmeye devam ediyor.
Giresun’da lise eğitimi gören gençlerle tanışma toplantılarına devam eden TÜGVA Giresun İl Temsilciliği üyeleri bu kapsamda, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. TÜGVA tanıtımını içeren sunum ile başlayan toplantı, karşılıklı istişare ile devam etti. Türkiye Gençlik Vakfının çalışmaları ile ilgili bilgiler veren,  TÜGVA Giresun Eğitim Koordinatörü Fatih Cömert konuşmasında, "Temel noktası gençlik olan bir vakıfız. TÜGVA’nın misyonu, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamaktır. Özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, geleneklerine bağlı kalarak çağın gereklerini iyi okuyabilen, sorumluluk sahibi bir gençlik ve geleceğin gençliği için gerek ilimizde, gerek ülkemizde, gerekse Dünya ülkelerinde mevcut temsilciliklerimizle vakıf olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Biz biliyoruz ki gençlik gelecek demektir, gençlik neredeyse gelecek oradadır ve gençliğe dayanmayan hiçbir hareketin geleceği yoktur. Gençlik, gelecek gibi yeni olandır,  temiz olandır, öz olandır, umut ve heyecan verici olandır. Biz gençler ülkemizin geleceği ve yarınların umutlarıyız.  Bu ülkenin gençleri olarak, ülkemizi daha ilerilere götürmek, birey olarak kendimizi geliştirmek ve çalışmaktan geçiyor. Ancak bu şekilde vatanımıza ve milletimize fayda sağlarız. İşte Türkiye Gençlik Vakfının yapmak istediği bu" dedi.Karşılıklı görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından toplantı son buldu.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciliği, Giresun'da yaşayan gençlerle farklı platformlarda bir araya gelmeye devam ediyor.
Giresun’da lise eğitimi gören gençlerle tanışma toplantılarına devam eden TÜGVA Giresun İl Temsilciliği üyeleri bu kapsamda, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. TÜGVA tanıtımını içeren sunum ile başlayan toplantı, karşılıklı istişare ile devam etti. Türkiye Gençlik Vakfının çalışmaları ile ilgili bilgiler veren,  TÜGVA Giresun Eğitim Koordinatörü Fatih Cömert konuşmasında, "Temel noktası gençlik olan bir vakıfız. TÜGVA’nın misyonu, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamaktır. Özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, geleneklerine bağlı kalarak çağın gereklerini iyi okuyabilen, sorumluluk sahibi bir gençlik ve geleceğin gençliği için gerek ilimizde, gerek ülkemizde, gerekse Dünya ülkelerinde mevcut temsilciliklerimizle vakıf olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Biz biliyoruz ki gençlik gelecek demektir, gençlik neredeyse gelecek oradadır ve gençliğe dayanmayan hiçbir hareketin geleceği yoktur. Gençlik, gelecek gibi yeni olandır,  temiz olandır, öz olandır, umut ve heyecan verici olandır. Biz gençler ülkemizin geleceği ve yarınların umutlarıyız.  Bu ülkenin gençleri olarak, ülkemizi daha ilerilere götürmek, birey olarak kendimizi geliştirmek ve çalışmaktan geçiyor. Ancak bu şekilde vatanımıza ve milletimize fayda sağlarız. İşte Türkiye Gençlik Vakfının yapmak istediği bu" dedi.
Karşılıklı görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından toplantı son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.