Liseliler Üniversiteden yararlanacaklar

EĞİTİM 16.01.2017 - 16:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3602+ kez okundu.
 

Liseliler Üniversiteden yararlanacaklar

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun Giresun 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini makamında ağırladı.
Okulun müdürü Salih Uzun, "Rektörümüz sayın Cevdet Coşkun'a bizlere gösterdiği nezaketten ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.Eğitimde işbirliği kapsamında Giresun Üniversitesi ile 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi arasında bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan sosyal ve bilimsel işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokolü Giresun Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, okul adına ise okulun müdürü Salih Uzun imzaladılar. Bu protokol, lisede eğitim ve öğretim gören öğrencilerin Giresun Üniversitesi ve okul tarafından ortaklaşa uygun görülecek bilimsel çalışma, araştırma ve projelerine Giresun Üniversitesinin uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuar, kütüphane, konferans salonu ve spor salonu gibi sosyal tesislerden yararlanmasını kapsıyor.  
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun Giresun 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini makamında ağırladı.
Okulun müdürü Salih Uzun, "Rektörümüz sayın Cevdet Coşkun'a bizlere gösterdiği nezaketten ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.
Eğitimde işbirliği kapsamında Giresun Üniversitesi ile 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi arasında bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan sosyal ve bilimsel işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokolü Giresun Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, okul adına ise okulun müdürü Salih Uzun imzaladılar. Bu protokol, lisede eğitim ve öğretim gören öğrencilerin Giresun Üniversitesi ve okul tarafından ortaklaşa uygun görülecek bilimsel çalışma, araştırma ve projelerine Giresun Üniversitesinin uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuar, kütüphane, konferans salonu ve spor salonu gibi sosyal tesislerden yararlanmasını kapsıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.