'AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET'

GÜNDEM 12.01.2017 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3248+ kez okundu.
 

'AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET'

Bulancak Kaymakamlığına atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta vatandaşlara devletin şefkatli elini göstermek için elinden geleni yapacağını söyledi.
Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta göreve hızlı bir şekilde başladığını belirterek, kurum ziyaretleri gerçekleştirdiğini ve şahsına yapılan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilçeyi tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Kaymakam Ulugölge, Bulancak'a gelmeden önce Bulancak'ta görev yapmış eski Bulancak kaymakamlarından Bayram Yılmaz, Hüseyin Kulözü ve Mehmet Demirezer ile bir araya geldiğini kaydederek, "Bulancak'ta daha önce görev yapmış meslektaşlarımızdan Bulancak'ı tanıma fırsatı buldum. Buraya gelmeden önce görüşlerini aldığım meslektaşlarımdan edindiğim bilgiler ışığında Bulancak'ı görünce gerçekten güzel bir memlekette görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadım. Amacımız devletimizi imkanlarını vatandaşlarımıza yansıtmaktır. Görevimiz ilçemizin insanına yardımcı olmak, her zaman devletin şefkatli elini vatandaşlarımıza hissettirmektir. İnşallah ilçemiz insanı, siyasileri, STK'ları ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Şimdilik eksik olan konuların bilgisini alıyoruz. İlerleyen günlerde güzel projelerle ilçemize güzel işler yapacağız" dedi.
Bulancak Kaymakamlığına atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta vatandaşlara devletin şefkatli elini göstermek için elinden geleni yapacağını söyledi.
Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta göreve hızlı bir şekilde başladığını belirterek, kurum ziyaretleri gerçekleştirdiğini ve şahsına yapılan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilçeyi tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Kaymakam Ulugölge, Bulancak'a gelmeden önce Bulancak'ta görev yapmış eski Bulancak kaymakamlarından Bayram Yılmaz, Hüseyin Kulözü ve Mehmet Demirezer ile bir araya geldiğini kaydederek, "Bulancak'ta daha önce görev yapmış meslektaşlarımızdan Bulancak'ı tanıma fırsatı buldum. Buraya gelmeden önce görüşlerini aldığım meslektaşlarımdan edindiğim bilgiler ışığında Bulancak'ı görünce gerçekten güzel bir memlekette görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadım. Amacımız devletimizi imkanlarını vatandaşlarımıza yansıtmaktır. Görevimiz ilçemizin insanına yardımcı olmak, her zaman devletin şefkatli elini vatandaşlarımıza hissettirmektir. İnşallah ilçemiz insanı, siyasileri, STK'ları ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Şimdilik eksik olan konuların bilgisini alıyoruz. İlerleyen günlerde güzel projelerle ilçemize güzel işler yapacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.