Sahamızda puan dağıtmaya devam ediyoruz

SPOR 12.01.2017 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3032+ kez okundu.
 

Sahamızda puan dağıtmaya devam ediyoruz

1926 Bulancakspor erteleme maçı olan ilk yarının son maçında bu geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Yeni Amasyaspor ile karşılaştı.
İlk yarı daha önce kendi rakipleri olan kendi sahasındaki oynadığı maçlar Güzel Orduspor, Fatsa Belediyespor, Çarşambaspor’dan sonra yine sahasında Yeni Amasyaspor’a puan vererek sahasında bu oynadığı maçlarda 8 puan kaybetti. 1926 Bulancakspor Murat, Hakan, Abdülkadir, Ersin, Ali, Toure, Tugay, Rıdvan, Tolgay, Mustafa ve Emre Çağlar 11’i ile sahaya çıktı. İlk golü Emre Çağlar’ın ayağından bulan 1926 Bulancakspor bunu  koruyamadı ve ikinci yarıda kalesinde bir gol gördü. 1926 Bulancakspor  kendi evinde Yeni Amasyaspor’a  takılarak hem 2 puan, hem de avantaj kaybetti. Soğuk havaya rağmen taraftar tribünlere koşarak takımı desteklerken tribündeki hırs ve isteği maalesef saha içinde futbolcularda göremedik. Hem 1926 Bulancakspor  hem de Yeni Amasyaspor’un sahadaki futbolu bu yöndeydi. Aslında her iki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı olduğu bu dönemde Çarşamba günü sahada sergiledikleri futbol vasatı geçemezken izleyenleri de adeta uyuttu. Yeni Amasyaspor  deplasman takımı ve nerede ise 6 oyuncu ile defans yaptı. Kontra atakla gol aradı ve 1926 Bulancakspor’dan da daha çok gol pozisyonuna girerek istediği puanı aldı. 1-1  
1926 Bulancakspor erteleme maçı olan ilk yarının son maçında bu geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Yeni Amasyaspor ile karşılaştı.
İlk yarı daha önce kendi rakipleri olan kendi sahasındaki oynadığı maçlar Güzel Orduspor, Fatsa Belediyespor, Çarşambaspor’dan sonra yine sahasında Yeni Amasyaspor’a puan vererek sahasında bu oynadığı maçlarda 8 puan kaybetti. 1926 Bulancakspor Murat, Hakan, Abdülkadir, Ersin, Ali, Toure, Tugay, Rıdvan, Tolgay, Mustafa ve Emre Çağlar 11’i ile sahaya çıktı. İlk golü Emre Çağlar’ın ayağından bulan 1926 Bulancakspor bunu  koruyamadı ve ikinci yarıda kalesinde bir gol gördü. 1926 Bulancakspor  kendi evinde Yeni Amasyaspor’a  takılarak hem 2 puan, hem de avantaj kaybetti. Soğuk havaya rağmen taraftar tribünlere koşarak takımı desteklerken tribündeki hırs ve isteği maalesef saha içinde futbolcularda göremedik. Hem 1926 Bulancakspor  hem de Yeni Amasyaspor’un sahadaki futbolu bu yöndeydi. Aslında her iki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı olduğu bu dönemde Çarşamba günü sahada sergiledikleri futbol vasatı geçemezken izleyenleri de adeta uyuttu. Yeni Amasyaspor  deplasman takımı ve nerede ise 6 oyuncu ile defans yaptı. Kontra atakla gol aradı ve 1926 Bulancakspor’dan da daha çok gol pozisyonuna girerek istediği puanı aldı. 
1-1

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.