Rektör Coşkun, ilçe ziyaretlerine başladı

GÜNDEM 01.12.2016 - 15:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3108+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun, ilçe ziyaretlerine başladı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...Doğankent ilçelerinde bulunan Giresun Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akademik ve idari personelin bulunduğu bir heyetle sabah saatlerinde Doğankent ilçesine gelen Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkunu Doğankent Kaymakamlığı önünde Tirebolu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakmak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Kaya, Tirebolu Mehmet Bayrak MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cora, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hacı Ömer Odabaş, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir ve Basın Koordinatörü Seyfi Göktekin karşıladılar.Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ilk ziyaretini Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’na yaptı. Kaymakam Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret eden Rektör Coşkun, Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası hakkında bilgi aldı.Karşılıklı istişareler sonunda Kaymakamlıktan ayrılan Rektör Coşkun buradan belediyeye geçerek, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin; Okulun yapılmasında büyük emek sarf eden geçmiş dönem Milletvekilimiz Hacı Hasan Sönmez'e teşekkür ederek başladı.Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun; Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası geçip incelemelerde bulunarak, okulda yapılan eğitim-öğretim, öğrenci işleri ve diğer konularda yetkililerden bilgi aldı. Okulu gezdikten sonra böyle bir binanın ilde bile olmadığını belirterek hayranlığını gizleyemedi.Buradan yeni yapılacak olan Yurt binasının alanını gezdikten sonra 15 Temmuz Öğretmenevine geçen Rektör Coşkun, "İlçelerde en önemli sorunumuz insan kaynakları açısından güvenlikçi ve temizlikçi sıkıntısı. Üniversite olarak biz gönderemiyoruz, kaynağımız yok. Bu konuda Belediye ve Kaymakamlıklardan yardım talep ediyoruz"   
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...Doğankent ilçelerinde bulunan Giresun Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akademik ve idari personelin bulunduğu bir heyetle sabah saatlerinde Doğankent ilçesine gelen Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkunu Doğankent Kaymakamlığı önünde Tirebolu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakmak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Kaya, Tirebolu Mehmet Bayrak MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cora, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hacı Ömer Odabaş, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir ve Basın Koordinatörü Seyfi Göktekin karşıladılar.
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ilk ziyaretini Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’na yaptı. Kaymakam Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret eden Rektör Coşkun, Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası hakkında bilgi aldı.
Karşılıklı istişareler sonunda Kaymakamlıktan ayrılan Rektör Coşkun buradan belediyeye geçerek, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin; Okulun yapılmasında büyük emek sarf eden geçmiş dönem Milletvekilimiz Hacı Hasan Sönmez'e teşekkür ederek başladı.
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun; Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası geçip incelemelerde bulunarak, okulda yapılan eğitim-öğretim, öğrenci işleri ve diğer konularda yetkililerden bilgi aldı. Okulu gezdikten sonra böyle bir binanın ilde bile olmadığını belirterek hayranlığını gizleyemedi.
Buradan yeni yapılacak olan Yurt binasının alanını gezdikten sonra 15 Temmuz Öğretmenevine geçen Rektör Coşkun, "İlçelerde en önemli sorunumuz insan kaynakları açısından güvenlikçi ve temizlikçi sıkıntısı. Üniversite olarak biz gönderemiyoruz, kaynağımız yok. Bu konuda Belediye ve Kaymakamlıklardan yardım talep ediyoruz"

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.