Bulancaklı Polis kalbine yenik düştü

VEFAT 01.12.2016 - 15:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1913+ kez okundu.
 

Bulancaklı Polis kalbine yenik düştü

Samsun'da katıldığı hizmet içi eğitim seminerinin ardından kalp krizi geçiren Bulancaklı polis memuru Türkay Korkmaz,...
...hayatını kaybetti. Samsun Asarcık İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Korkmaz(46), Samsun Polisevi'nde düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katıldıktan sonra Liman İçi Sahil Sevgi Yolu'nda park ettiği otomobiline giderken kalp krizi geçirdi.Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkmaz için Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene Korkmaz'ın eşi Safinaz, çocukları Sudenaz, Selem ve babası Osman Korkmaz ile Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kurum müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.Korkmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören alanına getirilerek saygı duruşunda bulunuldu, öz geçmişi okundu. İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bilece'nin duasının ardından Korkmaz'ın cenazesi, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına taşındı. Korkmaz'ın cenazesi, daha sonra karayoluyla memleketi Giresun'un Bulancak ilçesine uğurlandı. Memleketi Bulancak'a getirilen Korkmaz'ın cenazesi, Perşembe günü öğle namazına müteakip Hisarkaya köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Samsun'da katıldığı hizmet içi eğitim seminerinin ardından kalp krizi geçiren Bulancaklı polis memuru Türkay Korkmaz,...
...hayatını kaybetti. Samsun Asarcık İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Korkmaz(46), Samsun Polisevi'nde düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katıldıktan sonra Liman İçi Sahil Sevgi Yolu'nda park ettiği otomobiline giderken kalp krizi geçirdi.
Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkmaz için Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene Korkmaz'ın eşi Safinaz, çocukları Sudenaz, Selem ve babası Osman Korkmaz ile Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kurum müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.
Korkmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören alanına getirilerek saygı duruşunda bulunuldu, öz geçmişi okundu. İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bilece'nin duasının ardından Korkmaz'ın cenazesi, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına taşındı. Korkmaz'ın cenazesi, daha sonra karayoluyla memleketi Giresun'un Bulancak ilçesine uğurlandı.
Memleketi Bulancak'a getirilen Korkmaz'ın cenazesi, Perşembe günü öğle namazına müteakip Hisarkaya köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.