Dünden bugüne Giresun Federasyonu

GÜNDEM 01.12.2016 - 15:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2052+ kez okundu.
 

Dünden bugüne Giresun Federasyonu

Kurucular kurulundan başlayarak günümüze kadar görev yapan,...
...eski ve yeni yöneticilere Bağcılar Şehit Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde bir araya geldi. Giresun Federasyonu Kurucu Başkanı Halil Kütük yaptığı konuşmada, "Giresun için birlik beraberliğinin başladığı yerdir Giresun Federasyonu. Dernekler Birliğimizden başlayan bu süreç bu vakte kadar devam ediyor. İnşallah bundan sonrada devam eder. Böyle istişare toplantılarında hep aynı kişilerin görüşleri değil hiç konuşmayan arkadaşların görüşleri alınması gerek diye düşünüyorum" dedi.Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu yaptığı konuşmada, "Bugün burada eski ve yeni yöneticilerimizle bir araya gelip istişare yapma imkânı bulacağız. Kurucular Kurulunda bulunan bu mekânın ev sahibi hemşerimiz Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı beye ikramlarından dolayı teşekkür ederim. Kurucu Başkanımız Halil Kütük başkanımıza yine bizleri yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Hasan Turan abilerimize ve Kahvaltı programımıza katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Aslında bugün bizim göreve gelişimizin birinci yıl dönümü, bir anlamda yıldönümü buluşması da diyebiliriz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı oluşturduk. Federasyon olarak geleneksel dernekler arası futbol turnuvamıza devam ettirdik. 52 takımla yaptığımız turnuvanın adını geçen yıl şehit olan Şebinkarahisarlı hemşerimiz Birkan Gündüz adını koyduk. Gençlik kollarımız 600 gençle beraber Çanakkale gitti ecdadımızı yad ettik. Afyon Giresun Şehitliğinde anma programını 5 bin kişiyle gerçekleştirdik" dedi.Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ise, "Ben de bu ailenin parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bakıyorum hiçbir şey değişmemiş Hasan beyi vekil olarak Ankara’ya gönderdikten sonra acaba bu işler nasıl olacak diyenler gelsin görsünler. Maşallah Mehmet Başkan ve ekibi aynı şekilde devam ediyor.  Allah gayretinizi artırsın,  temel sağlam olunca işlerde tekleme olmaz. Giresun Federasyonunu ilk günkü aşkla yoluna devam ediyor görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Zaman zaman geliyorsunuz veya gelelim diyorsunuz istişare ediyoruz. Her zaman gelebilirsiniz, bazen işler yoğun belki zaman ayıramıyoruz olabilir. Bizim sizlere hizmetimiz boynumuzun borcudur” diye konuştu.İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise yaptığı konuşmada, "Dernekler Birliğinde Halil Kütük başkanla başladığımız Sivil toplum çalışması Federasyona kadar uzandı. Bendeniz 2 dönem başkanlığını yaptığım federasyonun şimdi de güzel işlere imza atması bizleri gururlandırıyorum. Şimdi biz Ankara’da olsak da İstanbul Milletvekiliyiz yine beraberiz. Sizlerden kopmamız imkânsız. Hepinizle ayrı ayrı anılarımız var çalışma ortamlarında bulunduk. Tabi ki federasyon başkanıyken birçok faaliyetlere imzalar attık. Mevcut başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla her zaman beraberiz. Zaten Mehmet Bey Başkan vekilimizdi çalışmalarında başarılar dilerim. Bizden bir talepleri olursa yapmaya hazırız. Zaman zaman çalışmalara katkımız oluyor. Giresun varlığı İstanbul’da çok önemli bu varlığı yaşatmak bizlerin görevi görevden kaçmayız" dedi.
Kurucular kurulundan başlayarak günümüze kadar görev yapan,...
...eski ve yeni yöneticilere Bağcılar Şehit Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde bir araya geldi. Giresun Federasyonu Kurucu Başkanı Halil Kütük yaptığı konuşmada, "Giresun için birlik beraberliğinin başladığı yerdir Giresun Federasyonu. Dernekler Birliğimizden başlayan bu süreç bu vakte kadar devam ediyor. İnşallah bundan sonrada devam eder. Böyle istişare toplantılarında hep aynı kişilerin görüşleri değil hiç konuşmayan arkadaşların görüşleri alınması gerek diye düşünüyorum" dedi.
Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu yaptığı konuşmada, "Bugün burada eski ve yeni yöneticilerimizle bir araya gelip istişare yapma imkânı bulacağız. Kurucular Kurulunda bulunan bu mekânın ev sahibi hemşerimiz Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı beye ikramlarından dolayı teşekkür ederim. Kurucu Başkanımız Halil Kütük başkanımıza yine bizleri yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Hasan Turan abilerimize ve Kahvaltı programımıza katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Aslında bugün bizim göreve gelişimizin birinci yıl dönümü, bir anlamda yıldönümü buluşması da diyebiliriz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı oluşturduk. Federasyon olarak geleneksel dernekler arası futbol turnuvamıza devam ettirdik. 52 takımla yaptığımız turnuvanın adını geçen yıl şehit olan Şebinkarahisarlı hemşerimiz Birkan Gündüz adını koyduk. Gençlik kollarımız 600 gençle beraber Çanakkale gitti ecdadımızı yad ettik. Afyon Giresun Şehitliğinde anma programını 5 bin kişiyle gerçekleştirdik" dedi.
Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ise, "Ben de bu ailenin parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bakıyorum hiçbir şey değişmemiş Hasan beyi vekil olarak Ankara’ya gönderdikten sonra acaba bu işler nasıl olacak diyenler gelsin görsünler. Maşallah Mehmet Başkan ve ekibi aynı şekilde devam ediyor.  Allah gayretinizi artırsın,  temel sağlam olunca işlerde tekleme olmaz. Giresun Federasyonunu ilk günkü aşkla yoluna devam ediyor görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Zaman zaman geliyorsunuz veya gelelim diyorsunuz istişare ediyoruz. Her zaman gelebilirsiniz, bazen işler yoğun belki zaman ayıramıyoruz olabilir. Bizim sizlere hizmetimiz boynumuzun borcudur” diye konuştu.
İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise yaptığı konuşmada, "Dernekler Birliğinde Halil Kütük başkanla başladığımız Sivil toplum çalışması Federasyona kadar uzandı. Bendeniz 2 dönem başkanlığını yaptığım federasyonun şimdi de güzel işlere imza atması bizleri gururlandırıyorum. Şimdi biz Ankara’da olsak da İstanbul Milletvekiliyiz yine beraberiz. Sizlerden kopmamız imkânsız. Hepinizle ayrı ayrı anılarımız var çalışma ortamlarında bulunduk. Tabi ki federasyon başkanıyken birçok faaliyetlere imzalar attık. Mevcut başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla her zaman beraberiz. Zaten Mehmet Bey Başkan vekilimizdi çalışmalarında başarılar dilerim. Bizden bir talepleri olursa yapmaya hazırız. Zaman zaman çalışmalara katkımız oluyor. Giresun varlığı İstanbul’da çok önemli bu varlığı yaşatmak bizlerin görevi görevden kaçmayız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.