Bulancak İHL'de namaz konulu söyleşi

EĞİTİM 01.12.2016 - 15:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3012+ kez okundu.
 

Bulancak İHL'de namaz konulu söyleşi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 'Vefa Günleri Öncü Şahsiyetler' Etkinliği kapsamında,...
...Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde söyleşi programının konuğu Yeni Akit gazetesi yazarı Abdullah Yıldız oldu. İmam Hatip ortaokulları ve Anadolu İmam hatip liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; okulların kurulması ve bu günlere gelmesinde emeği geçen ve ülkemizin dini milli ve kültürel mirasına katkıda bulunan önder şahsiyetleri tanımalarını ve örnek almalarını; imam hatip okullarının kültürel mirasını,  misyonunu, kuruluş ve gelişim sürecini öğrenmelerini; bu okulların bu okulların geleceğe taşınmasına katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla okumuzdaki söyleşi programı düzenlendi.Okul müdürümüz Yunis Aydın ile söyleşi konuğu yazar Abdullah Yıldız söyleşi öncesi okul ve ilçe hakkında bazı mülahazalarda bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'unda teşrif ettikleri program 12/A sınıfı öğrencilerinden Recep Tayyip Artul'un Kur’an tilavetiyle başladı. Kur'an tilavetinin ardından Yıldız programa başladı. Program sonunda ilçe milli eğitim müdürü Bulut,  bu güzel hatıranın bir nişanesi olarak Yıldız'a Katılım Belgesi verdi. 
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 'Vefa Günleri Öncü Şahsiyetler' Etkinliği kapsamında,...
...Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde söyleşi programının konuğu Yeni Akit gazetesi yazarı Abdullah Yıldız oldu. İmam Hatip ortaokulları ve Anadolu İmam hatip liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; okulların kurulması ve bu günlere gelmesinde emeği geçen ve ülkemizin dini milli ve kültürel mirasına katkıda bulunan önder şahsiyetleri tanımalarını ve örnek almalarını; imam hatip okullarının kültürel mirasını,  misyonunu, kuruluş ve gelişim sürecini öğrenmelerini; bu okulların bu okulların geleceğe taşınmasına katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla okumuzdaki söyleşi programı düzenlendi.
Okul müdürümüz Yunis Aydın ile söyleşi konuğu yazar Abdullah Yıldız söyleşi öncesi okul ve ilçe hakkında bazı mülahazalarda bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'unda teşrif ettikleri program 12/A sınıfı öğrencilerinden Recep Tayyip Artul'un Kur’an tilavetiyle başladı. Kur'an tilavetinin ardından Yıldız programa başladı. Program sonunda ilçe milli eğitim müdürü Bulut,  bu güzel hatıranın bir nişanesi olarak Yıldız'a Katılım Belgesi verdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.