'Huzur evimiz gerçekten huzur veren bir yer'

YAŞAM 28.11.2016 - 16:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2429+ kez okundu.
 

'Huzur evimiz gerçekten huzur veren bir yer'

Vali Hasan Karahan, Giresun Müzik Dostları Derneği üyeleri tarafından Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen müzik dinletisi programına katıldı.
Böyle bir etkinliğin gerçekleşmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, Vali Karahan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Huzurevi sakinleri, birlikte şarkılar söyleyip müzik dolu, keyifli bir akşam geçirdi.  Huzurevi sakinlerine yaşattıkları bu güzel gece sebebiyle Giresun Müzik Dostları Derneği üyelerine teşekkür eden Vali Karahan, "Güzel bir gece. Osman Gazi Doğramacı ve ekibine teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir gecede bizleri de davet ettiniz, aranızdayız. Geceniz neşeli olsun.  Sesiniz daim gür çıksın, güzel çıksın. Müzik dostları derneği bizimde dostumuz. Arkadaşlarımızı tanıyoruz, seviyoruz. Güzel işler yapıyorlar. Buradaki huzurevi sakinlerine de güzel bir gece yaşattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu huzur evimiz gerçekten huzur veren bir yer. Manzarası çok güzel ve ferah. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hayırlı geceler diliyorum" diye konuştu.  Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Osman Gazi Doğramacı ise kendilerini yalnız bırakmayan Vali Karahan’a teşekkür ederek, "Öncelikle buraya dernek olarak siz yaşlı büyüklerimize ziyaret amaçlı geldik. Gelmişken bir müzik dinletisi gerçekleştirmek içinde bir hazırlık yaptık. İlimizin Valisi Sayın Hasan Karahan’da buradalar. Bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Programa; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Resuloğlu ve huzurevi sakinleri katıldı.  
Vali Hasan Karahan, Giresun Müzik Dostları Derneği üyeleri tarafından Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen müzik dinletisi programına katıldı.

Böyle bir etkinliğin gerçekleşmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, Vali Karahan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Huzurevi sakinleri, birlikte şarkılar söyleyip müzik dolu, keyifli bir akşam geçirdi. 

Huzurevi sakinlerine yaşattıkları bu güzel gece sebebiyle Giresun Müzik Dostları Derneği üyelerine teşekkür eden Vali Karahan, "Güzel bir gece. Osman Gazi Doğramacı ve ekibine teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir gecede bizleri de davet ettiniz, aranızdayız. Geceniz neşeli olsun.  Sesiniz daim gür çıksın, güzel çıksın. Müzik dostları derneği bizimde dostumuz. Arkadaşlarımızı tanıyoruz, seviyoruz. Güzel işler yapıyorlar. Buradaki huzurevi sakinlerine de güzel bir gece yaşattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu huzur evimiz gerçekten huzur veren bir yer. Manzarası çok güzel ve ferah. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hayırlı geceler diliyorum" diye konuştu. 

Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Osman Gazi Doğramacı ise kendilerini yalnız bırakmayan Vali Karahan’a teşekkür ederek, "Öncelikle buraya dernek olarak siz yaşlı büyüklerimize ziyaret amaçlı geldik. Gelmişken bir müzik dinletisi gerçekleştirmek içinde bir hazırlık yaptık. İlimizin Valisi Sayın Hasan Karahan’da buradalar. Bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Programa; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Resuloğlu ve huzurevi sakinleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.