Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden muhteşem kutlama

EĞİTİM 28.11.2016 - 15:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3864+ kez okundu.
 

Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden muhteşem kutlama

Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler günü,...
...İlçe Programı Otogar Belediye Düğün Salonunda kutlandı. Bulancak Otogar Düğün Salonu'nda yapılan İlçe Programına Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy,Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, diğer daire amirleri, okul müdürleri ve diğer okullarda görev yapan öğretmenler katıldılar.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut yaptı. Müdür Bulut, konuşmasında öğretmenlerin toplumdaki değerinden ve öneminden bahsederek öğretmenlerin gününü kutladılar.Programda yakında hayatını kaybeden Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Elvan Çavdar ile 15 Temmuz hain kalkışmasında şehit olan Yusuf Elitaş'da rahmetle anıldı.Emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini Bulancak Kaymakamı Hamit Genç takdim ettiler. Okuldan emekli olan Matematik Öğretmeni Süleyman Çelebioğlu, tüm emekli öğretmenler adına konuşmalarını yaptılar.Okulun öğrencileri tarafından  hazırlanan 'Ben Öğretmen Olmak İstiyorum' adlı oratoryo sunumu yapıldı. Bulancak İlçesinde İlkokul, ortaokullar ve liseler arası yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Bulancak Belediye Başkanvekili Orhan Güngör ve Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy takdim ettiler. Gece okulun korosunun hazırlamış olduğu gösteriyle sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, programı hazırlayan okulun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek başarılar diledi.  
Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler günü,...
...İlçe Programı Otogar Belediye Düğün Salonunda kutlandı. Bulancak Otogar Düğün Salonu'nda yapılan İlçe Programına Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy,Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, diğer daire amirleri, okul müdürleri ve diğer okullarda görev yapan öğretmenler katıldılar.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut yaptı. Müdür Bulut, konuşmasında öğretmenlerin toplumdaki değerinden ve öneminden bahsederek öğretmenlerin gününü kutladılar.
Programda yakında hayatını kaybeden Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Elvan Çavdar ile 15 Temmuz hain kalkışmasında şehit olan Yusuf Elitaş'da rahmetle anıldı.
Emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerini Bulancak Kaymakamı Hamit Genç takdim ettiler. Okuldan emekli olan Matematik Öğretmeni Süleyman Çelebioğlu, tüm emekli öğretmenler adına konuşmalarını yaptılar.
Okulun öğrencileri tarafından  hazırlanan 'Ben Öğretmen Olmak İstiyorum' adlı oratoryo sunumu yapıldı. Bulancak İlçesinde İlkokul, ortaokullar ve liseler arası yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Bulancak Belediye Başkanvekili Orhan Güngör ve Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy takdim ettiler. Gece okulun korosunun hazırlamış olduğu gösteriyle sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, programı hazırlayan okulun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.