Efsane lisenin efsane öğretmenleri bir arada

EĞİTİM 24.10.2016 - 11:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3745+ kez okundu.
 

Efsane lisenin efsane öğretmenleri bir arada

Bulancak Doğa Piknik'te Bahçelievler Anadolu Lisesi öğretmenlerinden,...
...Sema Altunköse’nin oğlunun  sünnet düğününde Efsane Lise olarak bilinen geçmişte görev yapan Bulancak Lisesi öğretmenleri yıllar sonra bir araya geldi. Geçmişten günümüze Bulancak Lisesi'nde öğretmenlik yapan öğretmenlerin buluşmasında duygulu anlar yaşandı. Bulancak Lisesi’nin eski öğretmenlerinden Erol Küçük yaptığı açıklamada, "Dünü yâd etmek, anıları tazelemek, bugünü paylaşmak için öğretmen arkadaşımızın oğlunun sünnet düğününde bir araya geldik. Bu imkanı bize sunan Sema öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Bu sünnet düğününde bu okul şimdi başka okullarda çalışan ve de emekli olan öğretmenleri nostalji imkanı buldu. Bu buluşma vesilesiyle de hasret giderdik" dedi. Gecede Mustafa Kasap, Yılmaz Karabaş, Turgay Temizel, Köksal Yavuz, Ömer Faruk Saygılı, Süleyman Çelebioğlu, İlknur Özoğlu, Servet Usul, Ünal Çakır, Zeynep Köse, Sema Altunköse, Metin Durdu, Çağdaş Dervişoğlu, Engin Cebeci, Erol Küçük, Berkant Özdemir, Mehmet Balcıoğlu, Erhan Öztürk, Hasan Şahin, Tayland Özgür Karakaya, Ahmet Murat Yücel, Faruk Öztürk, Bayram Köksal, Erdal Bulut, İsmail Güçtaş, Köksal Yavuz vardı.
Bulancak Doğa Piknik'te Bahçelievler Anadolu Lisesi öğretmenlerinden,...
...Sema Altunköse’nin oğlunun  sünnet düğününde Efsane Lise olarak bilinen geçmişte görev yapan Bulancak Lisesi öğretmenleri yıllar sonra bir araya geldi. Geçmişten günümüze Bulancak Lisesi'nde öğretmenlik yapan öğretmenlerin buluşmasında duygulu anlar yaşandı. Bulancak Lisesi’nin eski öğretmenlerinden Erol Küçük yaptığı açıklamada, "Dünü yâd etmek, anıları tazelemek, bugünü paylaşmak için öğretmen arkadaşımızın oğlunun sünnet düğününde bir araya geldik. Bu imkanı bize sunan Sema öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Bu sünnet düğününde bu okul şimdi başka okullarda çalışan ve de emekli olan öğretmenleri nostalji imkanı buldu. Bu buluşma vesilesiyle de hasret giderdik" dedi.

Gecede Mustafa Kasap, Yılmaz Karabaş, Turgay Temizel, Köksal Yavuz, Ömer Faruk Saygılı, Süleyman Çelebioğlu, İlknur Özoğlu, Servet Usul, Ünal Çakır, Zeynep Köse, Sema Altunköse, Metin Durdu, Çağdaş Dervişoğlu, Engin Cebeci, Erol Küçük, Berkant Özdemir, Mehmet Balcıoğlu, Erhan Öztürk, Hasan Şahin, Tayland Özgür Karakaya, Ahmet Murat Yücel, Faruk Öztürk, Bayram Köksal, Erdal Bulut, İsmail Güçtaş, Köksal Yavuz vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.