GİRESUNSPOR TEPE TAKLAK

SPOR 24.10.2016 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3183+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR TEPE TAKLAK

16 maçtır evinde kaybetmeyen Giresunspor,...
...Boluspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen maçın sonunu getiremedi ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. TFF 1. Lig’de sahasında Boluspor’u konuk eden Giresunspor rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi. 16 maçtır taraftarı önünde bileği bükülmeyen Çotanaklar zorlu 90 dakikanın 24. dakikasında Özgür Can Özcan’ın attığı penaltı golüyle öne geçse de 69 ve 82’de Poepon’un gollerine engel olmayınca sahadan puansız ayrıldı. Maç boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyen Yeşil Beyazlılar’daTomic’in bir topu da direkten oyun alanına döndü. Bu sonuçla Giresunspor zirve yolunda ağır bir yara daha alırken, sahasında da 16 maç sonra mağlubiyeti tatmış oldu. 4. dakikada Murat Yıldırım’ın kale önüne gönderdiği topa Özgür Özkaya kafa ile vurdu. Kaleci Eser kornere çeldi. 9. dakikada Volkan Okumak’ın ceza alanı üzerinden attığı sert şutu kaleci Soner direğin dibinden kornere çeldi. 11. dakikada Igors’un hatasında Poepon’un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top auta çıktı. 24. dakikada Volkan Okumak’in müdahalesinde ceza sahası içinde Özgür İleri, yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Özgür Can meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0 69. dakikada Emre’nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Poepon’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1 82. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Poepon sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2 1-2  
16 maçtır evinde kaybetmeyen Giresunspor,...
...Boluspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen maçın sonunu getiremedi ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
 TFF 1. Lig’de sahasında Boluspor’u konuk eden Giresunspor rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi. 16 maçtır taraftarı önünde bileği bükülmeyen Çotanaklar zorlu 90 dakikanın 24. dakikasında Özgür Can Özcan’ın attığı penaltı golüyle öne geçse de 69 ve 82’de Poepon’un gollerine engel olmayınca sahadan puansız ayrıldı. Maç boyunca sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyen Yeşil Beyazlılar’daTomic’in bir topu da direkten oyun alanına döndü. Bu sonuçla Giresunspor zirve yolunda ağır bir yara daha alırken, sahasında da 16 maç sonra mağlubiyeti tatmış oldu.
 4. dakikada Murat Yıldırım’ın kale önüne gönderdiği topa Özgür Özkaya kafa ile vurdu. Kaleci Eser kornere çeldi. 9. dakikada Volkan Okumak’ın ceza alanı üzerinden attığı sert şutu kaleci Soner direğin dibinden kornere çeldi. 11. dakikada Igors’un hatasında Poepon’un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top auta çıktı. 24. dakikada Volkan Okumak’in müdahalesinde ceza sahası içinde Özgür İleri, yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Özgür Can meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0 69. dakikada Emre’nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Poepon’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1 82. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Poepon sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2
 
1-2

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.