Bulancakspor deplasmandan şen döndü

SPOR 24.10.2016 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3192+ kez okundu.
 

Bulancakspor deplasmandan şen döndü

Aytaç Coşar, Vedat Hoşman ve Sevda Çayan üçlüsünün yönettiği maçta 1926 Bulancakspor attığı üç golle üç puanın sahibi oldu.
1926 Bulancakspor bu galibiyetle puanını 8’e çıkartarak beşinci sıraya yerleşti.1926 Bulancakspor, ligin 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Samsun ekibi Ladik Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlıları deplasmanda zafere taşıyan  golleri  Toure, Turgay Tiryaki ve Çağlar kaydetti. Maç boyunca rakibine oranla çok daha üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz attığı 3 golün yanında çok sayıda fırsattan da yararlanamadı. Maçtan sonra görüşünü aldığımız Teknik Direktör Erdem Çöten yaptığı açıklamada, "Artık takım gerçek oyununu oynamaya başladı. Ladik deplasmanından hak ettiğimiz oyunun karşılığı olan üç puanı aldık. Mutluyuz, sevinçliyiz. Futbolcularımı bu güzel oyundan dolayı kutluyorum" dedi.   1-3  
Aytaç Coşar, Vedat Hoşman ve Sevda Çayan üçlüsünün yönettiği maçta 1926 Bulancakspor attığı üç golle üç puanın sahibi oldu.
1926 Bulancakspor bu galibiyetle puanını 8’e çıkartarak beşinci sıraya yerleşti.
1926 Bulancakspor, ligin 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Samsun ekibi Ladik Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlıları deplasmanda zafere taşıyan  golleri  Toure, Turgay Tiryaki ve Çağlar kaydetti. Maç boyunca rakibine oranla çok daha üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz attığı 3 golün yanında çok sayıda fırsattan da yararlanamadı. Maçtan sonra görüşünü aldığımız Teknik Direktör Erdem Çöten yaptığı açıklamada, "Artık takım gerçek oyununu oynamaya başladı. Ladik deplasmanından hak ettiğimiz oyunun karşılığı olan üç puanı aldık. Mutluyuz, sevinçliyiz. Futbolcularımı bu güzel oyundan dolayı kutluyorum" dedi.

 

1-3

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.