TAM BİR MAESTRO

SPOR 20.10.2016 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3285+ kez okundu.
 

TAM BİR MAESTRO

1977 Ballıcaspor'da sezon başı yapılan nokta transferler rakiplerini adeta kıskandırıyor.
Kırmızı siyahlıların maestro’su Batıkan Enver Kesik, ortaya koyduğu 3 haftalık periyottaki performansı ile Teknik direktör Adnan Ayvaz’ın vazgeçilmezi oldu. 1977 Ballıcaspor’un dinamosu neredeyse her mevkide görev alarak, üzerine düşeni tam anlamıyla yerine getiriyor.  Kesik geride kalan üç karşılaşmada orta sahanın ortasında görev aldı. Son oynanan Teyyaredüzü karşısında hem savunmasına yardım ederek yerinde müdahaleler yapan kırmızı siyahlı futbolcu, 1977 Ballıcaspor’un yaptığı ataklarda da, hücumu başlatan isim oldu.  Kendisini oyun kurucu olarak düşündüğünü belirten Batıkan Enver Kesik “ Bu sezon çok daha iddialı bir takım görüntüsündeyiz, bu sezon burada şampiyonluk yaşayacağıma gönülden inanıyorum. Ligde hiçbir rakip takım bizden üstün değil ve bunu geride kalan haftalarda oynadığımız futbolla herkese gösterir olduk, rakip takım futbolcuları 1977 Ballıcaspor’dan çekinir oldu. Teknik Hocamız Adnan Ayvaz bana görev verdiği sürece elimden geleni yapmak için canla başla çalışacağım. Benim yerimde olmak isteyen, başka takımda forma giyen bir çok futbolcu arkadaşım var. Ama şunu bilmelerini isterim ki ben bu takıma çalışma azmimin sonucunda geldim. Yerimde olmak isteyenler daha çok çalışması lazım” dedi.    Haber: Muzaffer Şahin
1977 Ballıcaspor'da sezon başı yapılan nokta transferler rakiplerini adeta kıskandırıyor.
Kırmızı siyahlıların maestro’su Batıkan Enver Kesik, ortaya koyduğu 3 haftalık periyottaki performansı ile Teknik direktör Adnan Ayvaz’ın vazgeçilmezi oldu. 1977 Ballıcaspor’un dinamosu neredeyse her mevkide görev alarak, üzerine düşeni tam anlamıyla yerine getiriyor.  Kesik geride kalan üç karşılaşmada orta sahanın ortasında görev aldı. Son oynanan Teyyaredüzü karşısında hem savunmasına yardım ederek yerinde müdahaleler yapan kırmızı siyahlı futbolcu, 1977 Ballıcaspor’un yaptığı ataklarda da, hücumu başlatan isim oldu.  Kendisini oyun kurucu olarak düşündüğünü belirten Batıkan Enver Kesik “ Bu sezon çok daha iddialı bir takım görüntüsündeyiz, bu sezon burada şampiyonluk yaşayacağıma gönülden inanıyorum. Ligde hiçbir rakip takım bizden üstün değil ve bunu geride kalan haftalarda oynadığımız futbolla herkese gösterir olduk, rakip takım futbolcuları 1977 Ballıcaspor’dan çekinir oldu. Teknik Hocamız Adnan Ayvaz bana görev verdiği sürece elimden geleni yapmak için canla başla çalışacağım. Benim yerimde olmak isteyen, başka takımda forma giyen bir çok futbolcu arkadaşım var. Ama şunu bilmelerini isterim ki ben bu takıma çalışma azmimin sonucunda geldim. Yerimde olmak isteyenler daha çok çalışması lazım” dedi.

  

Haber: Muzaffer Şahin
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.