Trafo toplantısında vatandaşın dediği oldu

GÜNDEM 13.10.2016 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3091+ kez okundu.
 

Trafo toplantısında vatandaşın dediği oldu

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Eski Cezaevi Mevkide yapacak olduğu trafo için mahalle halkı ile istişare toplantısı gerçekleşti.
Eski Cezaevi mevkiinde kurulan çadırdaki toplantıya Belediye Başkanı Recep Yakar'ın yanı sıra Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkan Yakar toplantıda cezaevi bölgesinde iki konuya açıklık getirerek trafo konusuna geldi.Cezaevi mevkide bulunan Javalı Abdulselam Parkı ve daha önce Cezaevi Mevkiinde bulunan ve yıkılan tuvalet konusunda açıklama yapan Başkan Yakar, Javalı Abdulselam parkının 10 yıllığına yap işlet devret modeli ile verildiğini, 2 yıllık sürenin geçtiğini geriye ise 8 yılın kaldığını ve belediyenin kasasından beş kuruş çıkmadığını ve belediyenin bu işten kazançlı çıktığını kaydetti.Başkan Yakar diğer bir konu olan Cezaevi Mevkide 130 metre kare bir  bakımsız tuvaletin bulunduğunu onun olduğu bölgenin ise 3 daire karşılığında verildiğini, oradaki kötü görünümün ortadan kaldırıldığını, belediyenin buradan da 460 Bin TL. bir karı olduğunu belirtti.Trafo konusunda ise Başkan Yakar yaptığı konuşmada, "Bu toplantıda buraya yapılacak trafo için katılanlar görüşlerini açıklasın ki bizde yanlış yapmadan ahalinin dediği gibi hareket edelim. Bu trafo bir yatırımdır, kimseye zorla hizmet götürmek istemiyoruz. Kararı siz vereceksiniz" dedi.Başkan Yakar'ın konuşmasına istinaden görüş belirten mahalle sakinleri, "Biz burada yıllardır yaşıyoruz. Burası zaten kavşak noktası. Burada her an bir kaza olabilir, önce can güvenliği. Bulancağın iki tane meydanı var bir tanesi Cumhuriyet meydanı bir tanesi ise burası. Burada kötü görünümlü bir şey istemiyoruz. Bizden sonra burada çocuklarımızda yaşayacak. Buraya başka güzel görünümlü meydana uygun bir şey yapılabilir, buraya trafo istemiyoruz" dediler.Toplantı sonrası Başkan Yakar çoğunluğun görüşü yönünde karar alındığını ve trafonun buraya yapılmayacağını belirterek toplantıyı sonlandırdı.    
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Eski Cezaevi Mevkide yapacak olduğu trafo için mahalle halkı ile istişare toplantısı gerçekleşti.
Eski Cezaevi mevkiinde kurulan çadırdaki toplantıya Belediye Başkanı Recep Yakar'ın yanı sıra Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkan Yakar toplantıda cezaevi bölgesinde iki konuya açıklık getirerek trafo konusuna geldi.
Cezaevi mevkide bulunan Javalı Abdulselam Parkı ve daha önce Cezaevi Mevkiinde bulunan ve yıkılan tuvalet konusunda açıklama yapan Başkan Yakar, Javalı Abdulselam parkının 10 yıllığına yap işlet devret modeli ile verildiğini, 2 yıllık sürenin geçtiğini geriye ise 8 yılın kaldığını ve belediyenin kasasından beş kuruş çıkmadığını ve belediyenin bu işten kazançlı çıktığını kaydetti.
Başkan Yakar diğer bir konu olan Cezaevi Mevkide 130 metre kare bir  bakımsız tuvaletin bulunduğunu onun olduğu bölgenin ise 3 daire karşılığında verildiğini, oradaki kötü görünümün ortadan kaldırıldığını, belediyenin buradan da 460 Bin TL. bir karı olduğunu belirtti.
Trafo konusunda ise Başkan Yakar yaptığı konuşmada, "Bu toplantıda buraya yapılacak trafo için katılanlar görüşlerini açıklasın ki bizde yanlış yapmadan ahalinin dediği gibi hareket edelim. Bu trafo bir yatırımdır, kimseye zorla hizmet götürmek istemiyoruz. Kararı siz vereceksiniz" dedi.
Başkan Yakar'ın konuşmasına istinaden görüş belirten mahalle sakinleri, "Biz burada yıllardır yaşıyoruz. Burası zaten kavşak noktası. Burada her an bir kaza olabilir, önce can güvenliği. Bulancağın iki tane meydanı var bir tanesi Cumhuriyet meydanı bir tanesi ise burası. Burada kötü görünümlü bir şey istemiyoruz. Bizden sonra burada çocuklarımızda yaşayacak. Buraya başka güzel görünümlü meydana uygun bir şey yapılabilir, buraya trafo istemiyoruz" dediler.
Toplantı sonrası Başkan Yakar çoğunluğun görüşü yönünde karar alındığını ve trafonun buraya yapılmayacağını belirterek toplantıyı sonlandırdı.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.