2017'de Kulakkaya'yı tercih ettiler

TURİZM 02.01.2017 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4174+ kez okundu.
 

2017'de Kulakkaya'yı tercih ettiler

Giresun'un en önemli turizm alanlarından biri olan Kulakkaya Yaylası yılbaşını renkli geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında yer aldı.
Türkiye’nin en önemli  yaz ve kış turizm merkezlerinden biri olma yolunda önemli ivme kazanan Giresun yaylarından birisi olan Kulakkaya Yaylası, yılbaşında tercih edilen yerlerin başında geldi. Kulakkaya Yaylası sabah kaymak, akşam eğlenmek isteyenler için en doğru yerlerden biri. Kulakkaya Yaylası’nda bulunan otantik Zifin Otel’in yılbaşı için hazırladığı programlar misafirlerine eğlenceli bir yılbaşı geçirmelerini sağladı.Gündüz  tobaganing olarak bilinen kar rampasında kayılıp, kar motosikletiyle safari yapılırken akşam ise yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlence yaşandı. 2017 yılına girildiği anlarda ise havai fişek gösterileriyle gökyüzü aydınlandı.Giresun yaylalarının yakın zamanda yaz turizminde olduğu kadar kış turizminde de adından söz ettireceğini söyleyen Turizmci İbrahim Özkuş; "Giresun yaylaları yazın ne kadar renkli görüntülere sahip oluyorsa kışında o kadar eğlenceli aktiviteler yapılabilir. Bununla ilgili olarak Kulakkaya Yaylası’nda biz bir ilki gerçekleştirdik. Kar motosikletleriyle  safari yapılabilir tobaganing diye bilinen kar rampasında yüzlerce metre kayılabilir. Bir bakıma tobaganing İsviçre değil, tobaganing Giresun diyebiliriz. Yaylamız  zaten  çam ağaçlarıyla yürüyüş yollarıyla eşsiz bir doğaya sahip" dedi.  
Giresun'un en önemli turizm alanlarından biri olan Kulakkaya Yaylası yılbaşını renkli geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında yer aldı.
Türkiye’nin en önemli  yaz ve kış turizm merkezlerinden biri olma yolunda önemli ivme kazanan Giresun yaylarından birisi olan Kulakkaya Yaylası, yılbaşında tercih edilen yerlerin başında geldi. Kulakkaya Yaylası sabah kaymak, akşam eğlenmek isteyenler için en doğru yerlerden biri. Kulakkaya Yaylası’nda bulunan otantik Zifin Otel’in yılbaşı için hazırladığı programlar misafirlerine eğlenceli bir yılbaşı geçirmelerini sağladı.
Gündüz  tobaganing olarak bilinen kar rampasında kayılıp, kar motosikletiyle safari yapılırken akşam ise yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlence yaşandı. 2017 yılına girildiği anlarda ise havai fişek gösterileriyle gökyüzü aydınlandı.
Giresun yaylalarının yakın zamanda yaz turizminde olduğu kadar kış turizminde de adından söz ettireceğini söyleyen Turizmci İbrahim Özkuş; "Giresun yaylaları yazın ne kadar renkli görüntülere sahip oluyorsa kışında o kadar eğlenceli aktiviteler yapılabilir. Bununla ilgili olarak Kulakkaya Yaylası’nda biz bir ilki gerçekleştirdik. Kar motosikletleriyle  safari yapılabilir tobaganing diye bilinen kar rampasında yüzlerce metre kayılabilir. Bir bakıma tobaganing İsviçre değil, tobaganing Giresun diyebiliriz. Yaylamız  zaten  çam ağaçlarıyla yürüyüş yollarıyla eşsiz bir doğaya sahip" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.