1926 Bulancakspor ilk devrenin son maçında

SPOR 22.12.2016 - 08:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3116+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor ilk devrenin son maçında

TVF voleybol 1. Liginde yer alan 1926 Bulancakspor B grubunda,...
...ilk devrenin son maçına bu hafta sonu Giresun'da oynayacağı Malatya BŞB Spor ile çıkacak. B grubunda ilk yılında başarılı bir performans sergileyen 1926 Bulancakspor play-off içinde mücadele ediyor. Ligin ilk devresini orta sıralarda bitirmek isteyen Bulancakspor Fahri Başkanı Ömral Daban, "İlk yılımızda yabancı oyuncu almadan istediğimiz yerdeyiz. İkinci devrede bu başarılı gidişatımızı devam ettireceğiz. Takımız da uyum daha iyi oldu. Oyuncu transferi de yapmayacağız. Bizim acelemiz yok.  Gelecek sezona kadar yapacak çok işimiz var. Onun planlarını da yavaş yavaş yapacağız" dedi.Maç Pazar günü Giresun'da25 Aralık 2016 Pazar günü 19 Eylül Spor salonunda saat 13. 00 da oynanacak.7. sırada bulunan Bulancaskpor'un 17 puanı var. İlk devrede 5 galibiyet, 7 mağlubiyet alan Bulancakspor'un rakibi Malatya BŞB de 9. sırada 5 galibiyet, 7 mağlubiyet ile 15 puanla devrenin son maçına çıkacak.B grubunda ilk devrenin son maçını oynayacak olan Bulancakspor antrenörü  Selçuk Sekban, "Bu maçtan galip ayrılarak ilk devreyi istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Yabancı sporcu almadan bu ligin iyi ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik. 15 günlük bir aradan sonra 7 Ocak ta 2. devrenin ilk maçını da Giresun oynayacağız. Bize bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.B grubunda Torul Gençlik spor liderliğine devam ediyor. 
TVF voleybol 1. Liginde yer alan 1926 Bulancakspor B grubunda,...
...ilk devrenin son maçına bu hafta sonu Giresun'da oynayacağı Malatya BŞB Spor ile çıkacak. B grubunda ilk yılında başarılı bir performans sergileyen 1926 Bulancakspor play-off içinde mücadele ediyor. Ligin ilk devresini orta sıralarda bitirmek isteyen Bulancakspor Fahri Başkanı Ömral Daban, "İlk yılımızda yabancı oyuncu almadan istediğimiz yerdeyiz. İkinci devrede bu başarılı gidişatımızı devam ettireceğiz. Takımız da uyum daha iyi oldu. Oyuncu transferi de yapmayacağız. Bizim acelemiz yok.  Gelecek sezona kadar yapacak çok işimiz var. Onun planlarını da yavaş yavaş yapacağız" dedi.
Maç Pazar günü Giresun'da
25 Aralık 2016 Pazar günü 19 Eylül Spor salonunda saat 13. 00 da oynanacak.7. sırada bulunan Bulancaskpor'un 17 puanı var. İlk devrede 5 galibiyet, 7 mağlubiyet alan Bulancakspor'un rakibi Malatya BŞB de 9. sırada 5 galibiyet, 7 mağlubiyet ile 15 puanla devrenin son maçına çıkacak.
B grubunda ilk devrenin son maçını oynayacak olan Bulancakspor antrenörü  Selçuk Sekban, "Bu maçtan galip ayrılarak ilk devreyi istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Yabancı sporcu almadan bu ligin iyi ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik. 15 günlük bir aradan sonra 7 Ocak ta 2. devrenin ilk maçını da Giresun oynayacağız. Bize bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.
B grubunda Torul Gençlik spor liderliğine devam ediyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.