15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı açıldı

YAŞAM 24.11.2016 - 16:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3266+ kez okundu.
 

15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı açıldı

Dereli Yüce Köyü sınırlarında,...
Dereli Kümbet Karayolu üzerinde Cımbırtlık Mevkiinde 15 Temmuz Şehitleri için hatıra ormanı açılışı yapıldı. Hatıra Ormanının açılışında konuşan Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak; "15 Temmuz Şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı olarak ilimizi temsilen burada oluşturduğumuz 250 adet ıhlamur ve 50 adet dut fidanından oluşan yaklaşık 5 dekarlık alandaki bu ağaçların meyvelerinden, yöre halkımız ve bu yoldan geçen vatandaşlarımız istifade ettikçe, aziz şehitlerimizin ruhu şad olacaktır" dedi.'HAYIRLI BİR İŞ YAPIYORUZ' Bu hatıra ormanını yaparak, hayırlı bir iş yapıldığını ifade eden Vali Karahan, "15 Temmuz da hiç kimsenin hayal bile etmeyeceği, arzu bile etmeyeceği bir menfur hadise yaşandı. 15 Temmuz gecesi yaşanan bu menfur olay, milletimizin sokakları, caddeleri, meydanları, havaalanlarını Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla anında sel misali doldurması, tepkisini göstermesi ve gövdesini o hainlerin silahlarına karşı siper etmesiyle def edildi. İnşallah bir daha böyle bir hadise yaşamayız. Bugünde bir hatıra ormanı yapıyoruz ve gerçekten hayırlı bir iş yapıyoruz. Çünkü bizim inancımıza göre kıyamet kopuyor olsa bile elimizdeki fidanı dikmekle sorumluyuz, yükümlüyüz" diye konuştu.  
Dereli Yüce Köyü sınırlarında,...
Dereli Kümbet Karayolu üzerinde Cımbırtlık Mevkiinde 15 Temmuz Şehitleri için hatıra ormanı açılışı yapıldı. Hatıra Ormanının açılışında konuşan Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak; "15 Temmuz Şehitlerimizin aziz hatıralarına saygı olarak ilimizi temsilen burada oluşturduğumuz 250 adet ıhlamur ve 50 adet dut fidanından oluşan yaklaşık 5 dekarlık alandaki bu ağaçların meyvelerinden, yöre halkımız ve bu yoldan geçen vatandaşlarımız istifade ettikçe, aziz şehitlerimizin ruhu şad olacaktır" dedi.
'HAYIRLI BİR İŞ YAPIYORUZ' 
Bu hatıra ormanını yaparak, hayırlı bir iş yapıldığını ifade eden Vali Karahan, "15 Temmuz da hiç kimsenin hayal bile etmeyeceği, arzu bile etmeyeceği bir menfur hadise yaşandı. 15 Temmuz gecesi yaşanan bu menfur olay, milletimizin sokakları, caddeleri, meydanları, havaalanlarını Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla anında sel misali doldurması, tepkisini göstermesi ve gövdesini o hainlerin silahlarına karşı siper etmesiyle def edildi. İnşallah bir daha böyle bir hadise yaşamayız. Bugünde bir hatıra ormanı yapıyoruz ve gerçekten hayırlı bir iş yapıyoruz. Çünkü bizim inancımıza göre kıyamet kopuyor olsa bile elimizdeki fidanı dikmekle sorumluyuz, yükümlüyüz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.