Giresun'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.04.2024 - 11:35, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:01 760 kez okundu.
 

Giresun'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Giresun'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Hacı Miktad Mahallesi Atatürk Meydanı'nda O.Y. ile Z.D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.D, tabanca ile O.Y'ye ateş etti. Bacağından yaralanan O.Y, 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kentteki bir hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili Z.D'yi gözaltına aldı. O.Y'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Giresun'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hacı Miktad Mahallesi Atatürk Meydanı'nda O.Y. ile Z.D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.D, tabanca ile O.Y'ye ateş etti.

Bacağından yaralanan O.Y, 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kentteki bir hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili Z.D'yi gözaltına aldı.

O.Y'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.