Espiye Kaymakam Tengir, Belediye Başkan Karadere'yi ziyaret etti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 17.04.2024 - 12:56, Güncelleme: 17.04.2024 - 13:03 1066 kez okundu.
 

Espiye Kaymakam Tengir, Belediye Başkan Karadere'yi ziyaret etti

Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'yi makamında ziyaret etti.
Tengir, ziyarette, Karadere ile bir süre sohbet etti. Karadere'ye yeni görevinde başarılar dileyen Tengir, "Bu vesile ile ilçemiz genelinde kazanan belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi. Öte yandan Espiye Müftüsü Osman Gülbe de beraberindeki heyetle Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'yi makamında ziyaret etti.

Tengir, ziyarette, Karadere ile bir süre sohbet etti.

Karadere'ye yeni görevinde başarılar dileyen Tengir, "Bu vesile ile ilçemiz genelinde kazanan belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Öte yandan Espiye Müftüsü Osman Gülbe de beraberindeki heyetle Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.