Çalıştığı iş yerinin sahibini kazmayla yaraladı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.05.2024 - 13:55, Güncelleme: 01.05.2024 - 14:35 2111 kez okundu.
 

Çalıştığı iş yerinin sahibini kazmayla yaraladı!

Çalıştığı iş yerinin sahibini kazmayla yaraladı!
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde çalıştığı iş yerinin sahibini bıçak ve kazma ile yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İnebolu Otobüs Terminali'nde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile çalışanı E.B, arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E B, Niyazi G'yi karnından bıçakladıktan sonra başına kazma ile vurdu. Ambulansla İnebolu Devlet Hastanesine kaldırılan Niyazi G, başına saplanan kazma çıkarıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. E.B, polisler tarafından gözaltına alındı.  
Çalıştığı iş yerinin sahibini kazmayla yaraladı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde çalıştığı iş yerinin sahibini bıçak ve kazma ile yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İnebolu Otobüs Terminali'nde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile çalışanı E.B, arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E B, Niyazi G'yi karnından bıçakladıktan sonra başına kazma ile vurdu.

Ambulansla İnebolu Devlet Hastanesine kaldırılan Niyazi G, başına saplanan kazma çıkarıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

E.B, polisler tarafından gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.